Forum » Igre » Grand Theft Auto: San Andreas (PC)
Grand Theft Auto: San Andreas (PC)
hunter01 ::
Samo furaš vlak, i vstavljuješ se na postajah. Pazit moraš samo da ne iztiriš vendar do hitrosti 40 nisem iztiru nikjer. ;) po ravnini sm ga pa kr naspeederal na kakih 55, da se je ze cel vlak tresu. začni se pa vstavljat kakih 400-500 m pred ciljem sam takrat pa na mrtvo bremzaj.
Paramedic ::
BMX sem naredu, un krogec v sredini pobereš lahko tako, da pred 'jarkom' skočiš do krogca, lahko pa greš v jaker in na vrhu klanca skočiš, pa te vrže na sredino. Največji problem je bil zame na tistem, ko se zapelješ not v U in imaš na ploščadi en krogec. Tam sem zapeljal na klanec in začel poganjati, da me je nekako prignalo do vrha in čez.
Triathlon je menda samo ob vikendih, pa ob določenih urah, tako da ga moraš zadeti.
A je kdo Chiliad Challange naredu, je kr težka. Pa trije so, kako prideš do drugih dveh tekm?
Pa še turf war: imam nekaj odsekov na zemljevidu osvojit, ampak so kot otoki v zelenem, pa jih ne morem, ker ni tolp tam, če pa je kdo, pa nič ne zamerijo, če jih postrelim...
Freight train, js sm skos vozu do max 44, pri tej hitrosti ne moreš iztirit, lahko pa narediš vse misije.
Triathlon je menda samo ob vikendih, pa ob določenih urah, tako da ga moraš zadeti.
A je kdo Chiliad Challange naredu, je kr težka. Pa trije so, kako prideš do drugih dveh tekm?
Pa še turf war: imam nekaj odsekov na zemljevidu osvojit, ampak so kot otoki v zelenem, pa jih ne morem, ker ni tolp tam, če pa je kdo, pa nič ne zamerijo, če jih postrelim...
Freight train, js sm skos vozu do max 44, pri tej hitrosti ne moreš iztirit, lahko pa narediš vse misije.
End transmission.
BMX je na enem kolesarskem igrišču v los santosu, začneš s tem da skočiš na parkiran bmx; triathlona sta pa dva, en je na santa maria beach, ob določenih trenutkih je ob pomolu, drugi pa v fisher's lagoon, oba v los santos.
End transmission.
JayKay ::
Chilliad Challenge: Do drugih dvehi dirk prideš enako kot do prve, torej na vrhu gore se vsedeš na bike.
Turf Wars: pri osvajanju ozemelj je pomembno kje stojiš, ne kje so tople. Torej, pazi da boš znotraj vijoličastega ali rumenega polja pa strelaš na gručo modelov, ki se lahko sprehajajo tudi po tvojem ozemlju.
Triatlon ni pogoj za 100%. Je pa potrebno narediti paramedic, vigilante in firefighter misije.
Turf Wars: pri osvajanju ozemelj je pomembno kje stojiš, ne kje so tople. Torej, pazi da boš znotraj vijoličastega ali rumenega polja pa strelaš na gručo modelov, ki se lahko sprehajajo tudi po tvojem ozemlju.
Triatlon ni pogoj za 100%. Je pa potrebno narediti paramedic, vigilante in firefighter misije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JayKay ()
The_Champ ::
jest sm že naredu 71% igre in mi ni bla prov nč težka no kkšna misija sm pa ke je bla mau težka
OrkAA ::
xbite: ja jst mam isti problem, čeprov se ne obremenjujem preveč. Mogoče je tm ful več tekstur?
Ja za turf warse sem prebral, da ni fora jih kar nekje pobit, ampak moraš stati v tujem ozemlju.
Chiliad Chalenge ta drugi mi zdej dela težave, prvega sem pa po nekem čudnem naključju zmagal. Kolo mi med zavoji kar pleše, pa v vsako stvar, ko se zataknem, mi obrne kolo v smer nazaj, nikoli naprej . Baje jih edino z granatami lahko ubiješ, brez da bi bil diskvalificiran, ampak tud to ne pomaga. Po tekmi pa tud zbežijo, da jih ne moreš pobit. Tako da zdej poskušam po pravilnem načinu, pa potem ko ne uspe, pa ta grdem.
Chiliad Chalenge ta drugi mi zdej dela težave, prvega sem pa po nekem čudnem naključju zmagal. Kolo mi med zavoji kar pleše, pa v vsako stvar, ko se zataknem, mi obrne kolo v smer nazaj, nikoli naprej . Baje jih edino z granatami lahko ubiješ, brez da bi bil diskvalificiran, ampak tud to ne pomaga. Po tekmi pa tud zbežijo, da jih ne moreš pobit. Tako da zdej poskušam po pravilnem načinu, pa potem ko ne uspe, pa ta grdem.
End transmission.
JayKay ::
Pri Chilliadu lahko na "illegalen" način zmagaš tako, da se lepo počasi za njimi pelješ, počakaš enih par 10m pred ciljem, da se VSI zapeljejo preko ciljne črte, in ko stojijo, jih z snajpco lepo skenslaš. Pri tem pač dobiš wanted level (1 al pa 2 zvezdici, odvisno kje stojiš), ampak ga lepo spičiš nazaj na goro, pa je vse ql.
Pri drugi tekmu sem bil 4. ampak nisem šel čez cilj, pa sem se raje te hudobne fore poslužu :) tako da je potem sam še tretja ostala, to sem pa v prvo naredu, ker so bli nasporotniki tak glupi.
Zdej imam pa 100%! Imam rhinota, hydro v domačem kraju, pa neskončno orožja, pa dost denarja. Potem sem naredu še vse turf warse, tak da mam tud teritorija 100%, naredim lahko sam še kak triathlon, ko bo sploh možen potem si pa lahk najdem še resnično življenje . A je še kaj za delat potem, razen npr. raztreljevat policijo...
Zdej imam pa 100%! Imam rhinota, hydro v domačem kraju, pa neskončno orožja, pa dost denarja. Potem sem naredu še vse turf warse, tak da mam tud teritorija 100%, naredim lahko sam še kak triathlon, ko bo sploh možen potem si pa lahk najdem še resnično življenje . A je še kaj za delat potem, razen npr. raztreljevat policijo...
End transmission.
roli ::
Mene pa jeb**** zadnja misija.Grem gor ustrelim smoka potem pa pridet
iz stavbe in to je problem.
Nikakor ne gre.Sestrelit moraš polno ljudi ampak mi nikakor ne rata.
V dimu namrč traja 10 sekund preden sprejme komando in še vse šteka.
Kaj naj naredim?
iz stavbe in to je problem.
Nikakor ne gre.Sestrelit moraš polno ljudi ampak mi nikakor ne rata.
V dimu namrč traja 10 sekund preden sprejme komando in še vse šteka.
Kaj naj naredim?
http://www.r00li.com
KnOw FeAr ::
brezveze da gasiš-samo leti čez ogenj pa hitro napiši kodo za zdravje:hesoyam
pa ti bo dal zrovn armor pa polno energijo
pa ti bo dal zrovn armor pa polno energijo
Kako kodo za zdravje! Prvo naredi firefighter misije, da boš fireproof, pa si na konju, pol pa sam še hodi pa streljaj. Js sem jo v prvo naredu, ampak sem imel na koncu kak 1% zdravja, prazna je utripala . Potem ko pa pridete iz stavbe se morate pa še z vožnjo potrudit, tisti je lažji del, ampak ne prelahek.
EDIT: če pa fireproof ne pomaga, pa še vigilante misije s tankom, ki ga ukradete v vojaški bazi area 69 in se odpeljete v hangar na privat letališču in greš shranit v safe house, da zgubiš zvezdice!
EDIT: če pa fireproof ne pomaga, pa še vigilante misije s tankom, ki ga ukradete v vojaški bazi area 69 in se odpeljete v hangar na privat letališču in greš shranit v safe house, da zgubiš zvezdice!
End transmission.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Paramedic ()
Myth ::
Vigliante z tankom? LoLoL Samo police car nucaš , po možnosti đipa pa s prve narediš. Jaz sem 3krat poskusil z motorjem, pa mi prej nabojev zmanjka pa še policaji zmešani me začnejo lovit, preden končam vse.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Dober si, če ti z avtom uspe. Mene pokoplje to, da začnejo (pravi) policaji zmešnjavo delat. S tankom pa narediš, če se ti ne da mučit z avtom, ki ga po nekaj levelih raznese, pa policaji, ki ti začnejo ves čas težit.
Zdej na 100% je easy delat turf wars, maš unlimited minigun .
Zdej na 100% je easy delat turf wars, maš unlimited minigun .
End transmission.
poluks ::
kaj uni mod za speedometer mors pa skos nalagat preden gres igrat?
al se ga da kak shranit ?
al se ga da kak shranit ?
]Fusion[ ::
jap vedno, saj ni tak hudo no, mogoče maš 1 krat več za kliknit.
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
Reddmen ::
Ja za turf wars morš stat na sovražnem ozemlju da se začne "vojna" aja pa še to glede turf wars tm k je barva na mapi tujga ozemlja označena bolj svtla boj bodo švoh nasprotniki, recmo če je čist svtla bodo first wave s kiji, second s pištolam, third pa z uziji, če je pa zlo tmna farba bodo pa že v prvm navalu z avtomatskim orožjem navalil.
Aja pa še to glede turf warsa včasih člani nasprotnga ganga kr v tri pm tečejo poj jih morš pa lovit izven območja "vojne" poj ti pa povrh še špil zamori da si ti zbejžu...
Aja a je res to če z vsmi pičkami (4 al kolk jih je že) do 100% hodš dobiš nova vozila in letala
Aja pa še to glede turf warsa včasih člani nasprotnga ganga kr v tri pm tečejo poj jih morš pa lovit izven območja "vojne" poj ti pa povrh še špil zamori da si ti zbejžu...
Aja a je res to če z vsmi pičkami (4 al kolk jih je že) do 100% hodš dobiš nova vozila in letala
l-note ::
@ poluks
Ne, speedometer mod se samo 1x "naloži". In sicer tako, da daš SpedSets.exe in d3d9.dll v isto mapo kot GTA SA, potem zaženeš SpedSets.exe določiš pozicijo, kje na zaslonu bi rad videl števec, ter klikneš Save settings. Zapreš SpedSets.exe in števec bo vedno viden, dokler ne zbrišeš mod-a. Tako vsaj dela pri meni.
Ne, speedometer mod se samo 1x "naloži". In sicer tako, da daš SpedSets.exe in d3d9.dll v isto mapo kot GTA SA, potem zaženeš SpedSets.exe določiš pozicijo, kje na zaslonu bi rad videl števec, ter klikneš Save settings. Zapreš SpedSets.exe in števec bo vedno viden, dokler ne zbrišeš mod-a. Tako vsaj dela pri meni.
bluefish ::
dve verziji Speed Metra sta. Ena je tista, ki jo moraš zaganjati pred špilom in ena, ki jo je omenil l-note
bom probal thx
kera je za vedno spodnja al zgornja
kera je za vedno spodnja al zgornja
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: poluks ()
Reddmen: v splošnem pri puncah dobiš na 50% njihove avte, pri 100% pa novo obleko pod 'special'.
End transmission.
l-note ::
@ poluks
Tale verzija bi morala biti za vedno: http://www.gtagarage.com/mods/download.php?id=73.
Jaz uporabljam "Proxy DLL Method, v1.1 Binary" različico, ker nič ne vpliva na samo igro oz. njene datoteke in jo je zelo enostavno odstraniti, če želiš.
Tale verzija bi morala biti za vedno: http://www.gtagarage.com/mods/download.php?id=73.
Jaz uporabljam "Proxy DLL Method, v1.1 Binary" različico, ker nič ne vpliva na samo igro oz. njene datoteke in jo je zelo enostavno odstraniti, če želiš.
DenisM ::
Jaz sem ga odpakiro ( oba ) v mapo san andreas pa kliknem na bljižnico od igre pa mi speedmeter avtomatsko pokaze v igri
sm naredu i mi je save-alo sam pol mi pa nekaj teksture j***, vse zgine sam moj avto se vidi, drugo je vse belo (ok ce se en zaleti v mene ga mogoce na trenutke vidim)--mislite da je problem v slabi graficni
sm kr zbrisal zaenkrat
l-note; bom se tvoj link probal pa bom vidu
sm kr zbrisal zaenkrat
l-note; bom se tvoj link probal pa bom vidu
digital II ::
utrgal se mi bo včeraj sem ponesreči v game-u zbrisal save file, a je to možno kako nazaj dobit z kakšnim file recoverijem ali čim? ali pa če ima kdo save file od RIOT misije v zadnjem delu igre, please anybody...help mail: emilio.rebenga@gmail.com
tnx
tnx
....respect all the gods....
gonilnik ::
A mi lahko pove če obstaja kakšen izi način narediti ono nalogo ko so 4 na vlaku pa jih lovim z motorjem?Nikakor mi ne uspe postrelat vse 4.Sem na progo nastavil tovornjak pred začetkom misije pa sem upal da ga bo ustavil ampak mi ni ratalo.Že 2 dni se zaj... s temi 4 barabami pa mi na koncu vedno 1 ostane.A lahko uporabim kakšno finto?Brez cheatov.
gonilnik---} driver---} šofer---} jaz
Dr_S ::
Sam lepo se voz ob vlaku pa probi bit čim bolj vzporedno z osebo k jo un zadej strelja, pa probi bit bolj stran od vlaka(desno)
strictom ::
Ob desni strani drugih tračnic se vozi pa jih bo postrelo. RAtalo v drugo.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
darkydarker ::
bluefish sam naredi jst sm se tud muču na začetku pol pa ugotoviš da je čist simple =)
Myth ::
Jaz sem zdaj kupil Zerotu stavbo v drugem mestu. Druga misija že vključuje upravljanje letalčka. Mi kdo lepo razloži kako to deluje? Kolikor sem se igračkal, sem nekako nespreten. Stiskam W , S , Q , E... pa skor vedno na pod prletim.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 24929 (958) | dronyx |
» | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 462546 (29162) | Kayzon |
» | gta vice city (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 51336 (15939) | Heavy |
» | Gta san andreas kodeOddelek: Igre | 15755 (4192) | Cold1 |
» | GTA: IV (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 8778 (7056) | roli |