» »

Grand Theft Auto: San Andreas (PC)

Grand Theft Auto: San Andreas (PC)

««
24 / 30
»»

SebaR ::

stiskaj še smerne tipke, saj se boš hitro navadil; jaz sem jih nekaj postrelil kar s tal
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Myth ::

Nebi blo potem bolje da maš avtek? :D

Smerne tipke?? :\

pa zakaj kamere ne morem premikat?
ali pa je tudi miška kot premikanje letala?

malce mi pomagajte
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Ni ti treba biti točno naravnost usmerjen proti njemu ker ti letalo avtomatsko malo nameri v tarčo.

dol - letalo gre gor
gor - letalo gre dol
levo, desno - težko upravljat :P
q,e - levo desno brez nagibanja (mislim da je tako)

Če boš uspel vse to skombinirat, pa vsaj primbližno leteti proti tarči si caR! :D

Olajuwon ::

Čao bizgeci:)

Mene zanima kako se "pleše" za avtom. Tam so neki kazalci da kako bi se premikal ... pa mi ni čisto jasno, za kaj se gre. A mi lahko kdo razloži, kako naj se tega lotim? Pa s kerimi in s kolkimi gumbi to upravljaš?

PS: Mrice... tebe vedno preberem gospod riž>:D
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.

Sebar, to je lih problem. :\ Hmm... zakaj pa na začetku piše W da sploh v zrak prideš? :\

Lahko razloži kdo vse tipke ki jih moraš upravljati ko letiš?

Olajuwon... gospod Ledeni sem, bemtiš. Torej: Mr |ce . Zdaj bom lih odprl temo kako se naj berejo nicki. >:D

Ja, kako? Lepo... imaš levo,desno,gor, dol... če kaže poševno kam, pa stisneš kombinacijo tistih dveh tipk. Recimo levo gor. ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Myth ()

Paramedic ::

Js sem z letalčkom najlažje letel, če sem za dvig stisnu W, za spust pa ga spustil, torej gor ali dol bolj redko uporabim. Ko pa se postaviš zadaj tovornjaka pristaneš in ga sestreliš.
Aja, pa pomaga, če si izklopiš Fly with mouse.
End transmission.

Zgodovina sprememb…

Nande ::

Mr. ce - ce, res si en smešen 'tič...:D
Kar nadaljuj tako...
Lep dan!

Nande, kaj si pa te ti sanjal da si takšen komentar zdaj dal? :D

No, zdajle grem sprobat te vaše napotke. :)

Nande ::

... gospod Ledeni sem, bemtiš.

:D

malini ::

živjo, mene pa zanima kje je ta letalska šola, ker je sploh ne najdem.

bluefish ::

v puščavi, vendar šele potem ko te nek agent (ali nekaj) v neki misiji pošlje tja.

cerber ::

mene pa zanima kdaj in kje loh nardiš dirt track?
tenx

c0dehunter ::

A ma kdo savegame po tistem, ko je naredu flying school? Alp pa malo naprej? Js igre že par tednov ne igram, sam zarad te flying school, čeprav bi jo rad igral.

Lp
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

AndrejS ::

Dobro se je naučiti leteti ker poznejo boš to potreboval pri misijah !

c0dehunter ::

Ne, tak ko sm se pa tu prezajbaval... misije ko se igraš z nekimi maketami pri Zerotu ne morem naredit (voziš maketo helikoptrja), pa tele flying school. Drugih misij nimam. Zato sem obtičal tu. In verjetno se ne bom več spravil delat flying school. Delal sem jo en teden, vsak dan po 1 uro, a nisem prišel dlje kot to tretje. Mogoče sem res nesposoben pri takih misijah, pravzaprav sigurno. Sovražim take misije. Vem da bom pri flying school potreboval pomoč, sicer ne bom igre nikdar dokončal.

Lp
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

sile01 ::

Sej se navadiš jaz sm tudi mislil da bom čist znoru. Zdej sem pa ACE. Letim k norc.:D

Primky, hvala da si me spomno... :D

No, danes sn se špilal pa te misije pri Z-ju ne morem nikak narediti, ko morš tankece uničit da pride tvoj Zero z avtekom v tisti grad ali kaj je.

Pa ko vsi veselo govorite... kje je ta fly school? A jaz jo že mam? Ker sem Wooziyeve misije vse naredo, pa od ovega pimpa, zadnjo misijo ko sn naredo od teh je ko pride spet Teenpeny me iskat, in sn ova dva sfental ko se dobita. No, jutri spet grem nazaj v to mesto, odkoder je vlak odpeljal in bom probal misijo spet pri Zerotu s tem helikoptrom.

Sploh me zanima kaj naj po vrsti delam? Prvo tanke sfentam pa pol ovire umikam? Sploh ker je toti helikopter mala jeba... al kak naj to misijo naredim? vaše nasvete z veseljem upoštevam... lih prejšno misijo z letalom sem naredil z vašo pomočjo. :D

en LP

Delaj po vrsti kot se on vozi... umakni najprej en sod potem nastavi most, medtem ko se on vozi lahko greš že uničit prvi tank. Se pravi, da takrat ko se on vozi uniči kakšen tank ;)

Fly school pa še nekaj časa ne boš imel moraš iti v naslednje mesto.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SebaR ()

mr|ce: načeloma je vseeno kaj prej nardiš, js sm šu kr po vrsti pa mi je ratal...

Jah, meni se helikopter začne čudno obnašat oziroma ga preveč v luft al pa kam spravim... hehe

zato pa mi vedno cajta sfali...
mi lahko kdo pove zakaj proklete kamere ne morm spreminjat ? že v prejšni misiji je bla miška kao da bi še z njo krmilil letalo... zdaj pa helikopter. Mislim ne... :\

Mrice: že prej sem napisal, bom še enkrat, v nastavitvah si izklopi fly with mouse, pa ne bo treba med letenjem uporabljat miško za nagibanje. Potem jo imaš sam še za kamero nastavljat.
End transmission.

hunter01 ::

Pa vsi vi k se še niste naučili letet na pozabit na q in e za rotiranje letala/helikopterja. prav q in e sta meni osebno največ pogala pri tej misiji k jo sedaj ti delas MrIce.

bufubufu ::

hej
mene pa zanima kaj moraš naredit pri predzadnji misiji (Los Desperados)?
kam morš it?
za odgovore v naprej hvala

digital II ::

zakaj ne igrate z gamepadom....pri letalih je več kot odličen...
bufubufu: pobit moraš vse une čikanose, sej so označeni z rdečo zavesco, pa itak ko jih vse fentaš ti pove da moraš naprej...
v glavnem se streljaš po unem naselju pol greš pa desno čez cesto med garaže, še tam dar-mar nardiš pol mislim da se session nadljuje na cesti konec pa je ko vse pobiješ pa pazi enga imaš na strehi k ti z nekimi raketmi grozi..mislim da bi to blo to
....respect all the gods....

digital, če bi spremljal temo bi videl da hočem jaz z gamepadom špilat, a kaj ko noben ne pove kak naj si nastavim pol nastavitve... kaj naj bo on in off. :\

paramedic, uporabljam q in e prav tako...

ma ja vsega res nisem prebral.....anyway
lej, jest mam logitechov gamepad (enak kot za PS2), katerega sem priklopil na usb, prižgal igro, spremenil samo z keyboard na gamepad in igral... simple

Jaz imam Logitech WingMan RumblePad... in če vklopim in naštelam... grem v igro in izberem gamepad. Se mi kamera postavi navpično navzdol, če pa kaj off ali pa on štelam pa še navpično navzgor. Zato sprašujem kere nastavitve so prav. :\

bufubufu ::

digital II
če pa ni noben označen
na keri ulici je to?
lahk pripneš kako fotko?

aja stvar je taka, ti morš pomagat cesarju dobit gang nazaj, dobite se na vlak postaji, vendar je kle caka.... na postajo moraš pridet z VSAJ dvema svojima gang memberja ( pobereš jih z namerš nanj+G) če jih nimaš ali ti izskočita z avta ne morš v misijo( sej boš vidu k boš pobral člane se ti bo pokazal kam moraš it (postaja))....potem pa sledi masaker v zgoraj omenjenem naselju in tako naprej

mmmato ::

Mirče, imam podoben gamepad (logitech dual action - 2 knofa manj) in ne vem kaj bi bilo tak problem nastavit??!!
No ja, sej se ne vem zakaj se čudim, tebi je že tko težko pogledat kontrole za vožnjo po zadnji gumi itd...

ima kdo kakšen nasvet kako naj najdem 1 školjko?

AndrejS ::

Tako da se potapljaš in iščeš... je pa par strani nazaj mapa kje so školjke!

_nomis_ ::

Hmm glede na to da si kao gangster , so pozabili kakšno zlatarno s prstanimi ali dovolj da bi dodali v kakšno trgovino!
LP

tjaž, ne vem kaj te muči. Pač nisn koj skapiral vseh gumbov. Pa tudi če greš gledat vehicle options, nimaš nikjer gumba za vožžnjo po sprednji, zadnji... anyway... saj zatem ko sn vprašal, sn pomotoma neke stiskal, pa ugotovil fore :D in ne mi govorit da težko nastavim gamepad, ker sem že razlagal vso situacijo tukaj ko sn prvič ga sprobaval. Nikakor mi ni uspelo zrihtat... kasneje sem ugotovil, da je šel pad rakom žvižgat pa sn ga dal zdaj enemu popravit... ker še fife več nemrem špilat... pa čist tko btw, sn mister ice. :)

je pa hudičevo smešno zdaj ko morm jizzija ubit... pa grem avto lepo prestavit, pošičam vse gume (prederem) ... pol pa ko ga morem ubit, se odpelje cepec v morje... :D

andrejS: ni problem potapljanje, problem je k mi fali sam 1 školjka in se mi ne sanje kera... pa sm mislu, da poznate kakšen pametnejši način da najdem še to školjko

cerber, tu mas skolko 1.

če pa sam ne veš kera školka ti manjka, pa ti ne mormo pomagat. :\

xabre ::

I luv SA:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: xabre ()

jurre ::

no tako, pa mi je zmankalo misij:D pa imam sele 57,75 % zadnja misija se vleeeece...pa dobro je ce si fireproof8-)

KnOw FeAr ::

jao js pa nimam igre več:'( :'( sm comp sformatiru še prej sm pa frendu posodu.frend je pa na morju;(( ;((

če je on na morju so cd-ji itak doma... doma pa je ziher nekdo, a ne? vsaj kluči... nekdo more rože zalivat. :D

Moonman ::

A mi lahko kdo pošlje save file pri nekje 32-33%?
Sem imel eno "nesrečo" z diskom.:8)

Hehe... kakšen dan prej bi rekel... lih včeraj sn iz 30% šel na 40%. :)

eno vprašanje, naredil sem tote misije zdaj v drugem mestu... jizzy, t-bone, mendez, pa ovo sem tud pol naredo od zerota...

mi lahko kdo pove, zdaj ko imam misijo Zeroing In .... pri CV-ju. Kaj za boga moram delati? A morm res tak po gasi tišat da ne "zledeni" tista točka, kamor moram slediti? Ne razumem lih poante te misije. :\

Mriče, hehe, če misiva pravo misijo, potem moraš hitet na tisto točko, ker je tista ženska v avtu telefonirala in pokazala pozicijo, če pa ne prideš do tiste točke pravi čas, je pa ona že predaleč stran, tako nekako. Z dobro vožnjo se da tisto samo naredit.
End transmission.

Ahzo... zdaj vsaj vem koga in zakaj lovim. Hvala lepa. Grem se špilat zdaj. :D

A vas spominja tale slika na koga?
End transmission.

strictom ::

OMFG?!?!?!?! Bloody Face!!!! :(
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

V-i-p ::

Paramedic: Teksaški pokol z motorko...:D
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

kuglvinkl ::

Sosedov mulc je penast, pravi, da se mu teksture trgajo oz. vidi duhce. Sem šel gledat to temo in Tero IIRCje imel isti problem. Karta je R9200, Cat predzadnji (5.6).
Your focus determines your reallity

SynTax64 ::

Menjat grafo za (bolso seveda) ;) , ali pa dat resolucijo in pa detajle na manj pa bo :D

benko ::

Če se še kdo muči z misijo z vlakom je še ena pot.

Malo za rdečim mostom je most/nadhod za pešce (nasproti cerkve). Če prehitiš vlak lahko zapelješ na most, skočiš na žičnato ograjo gor in skočiš na vlak. Probajte skočiti na 2. vagon, skočiš pa v smeri vožnje vlaka, če ne te odnese dol.

Ko si enkrat na vlaku pa samo z AK47 po lopovih, potem pa peš nazaj do Big Smoke-a.
««
24 / 30
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
12024893 (922) dronyx
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

2390462216 (28832) Kayzon
»

gta vice city (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

69251309 (15912) Heavy
»

Gta san andreas kode

3815754 (4191) Cold1
»

GTA: IV (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
508771 (7049) roli

Več podobnih tem