Forum » Zvok in slika » podnapisi za predvajalnik Yakumo DX4
podnapisi za predvajalnik Yakumo DX4

jzidar ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem kupil predvajalnik Yakumo DX4 in me zanima zakaj mi podnapisi pri predvajanju dvix filmov prehitevajo? Zanimivo je namreč, če isti dvix film predvajam na računalniku s pomočjo BS Player-ja delujejo podnapisi brezhibno, ko pa le tega vstavim v Yakumo predvajalnik se mi enostavno začno predvajati prehitro.
Kaj lahko v tem primeru storim? Ali je možno, da imam napačne nastavitve na samem predvajalniku, kajti kolegu, ki ga je kupil istočasno delujejo podnapisi povsem normalno?
Najlepša hvala za odgovor!
LP
Pred kratkim sem kupil predvajalnik Yakumo DX4 in me zanima zakaj mi podnapisi pri predvajanju dvix filmov prehitevajo? Zanimivo je namreč, če isti dvix film predvajam na računalniku s pomočjo BS Player-ja delujejo podnapisi brezhibno, ko pa le tega vstavim v Yakumo predvajalnik se mi enostavno začno predvajati prehitro.
Kaj lahko v tem primeru storim? Ali je možno, da imam napačne nastavitve na samem predvajalniku, kajti kolegu, ki ga je kupil istočasno delujejo podnapisi povsem normalno?
Najlepša hvala za odgovor!
LP
WC ŠKOLJKA
- zaklenilo: Stepni Volk ()

Stepni Volk ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Yakumo predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 25 26 27 28 )Oddelek: Zvok in slika | 193144 (30068) | gasper6201 |
» | Kjeri dvix predvajalnik priporočateOddelek: Kaj kupiti | 1239 (1004) | pingec |
» | DVD/Divx/mp3 predvajalnik za lenobnejše (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 10593 (8914) | Gregor P |
» | TV 16:9 - ali bom imel celo sliko?Oddelek: Zvok in slika | 1632 (1397) | Izi |
» | [divxvid] Quart predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 4290 (2628) | boss98 |