Forum » Pomoč in nasveti » Prekinjanje povezave
Prekinjanje povezave
planetparty ::
Stvar je taka:
Vsake toliko časa mi prekine nekaj povezavo, včasih dela 5 ur včasih eno uro...
Uporabljam Sygate firewall, do zdaj nisem ime lnikoli probleme, zdaj pa že 1 teden sami disconnecti. Preveril sem, če imam kakšne viruse, nod32 ne najde nič. addware tudi ne najde nič, spybot je popravil neke 3 stvari, kaj pa po moje ni bilo kritično.
Upal sem, da bo vredu, a ne, disconnectanje se nadaljuje.
Prilagam sliko procesov:
Sumljiv je proces lsass.exe, sem bral stare teme glede tega tukaj in ni pravega odgovora. Ne killati tega, ker piše, da je od sistema. Potem sem probal killati ta proces iz firewalla, kjer pa gre in jko killnem se začne odštevanje ala blaster.
Kako lahko odstranim ta exe če je sploh to krivo za moje disconnecte, jaz drugega razloga ne vidim...
Vsake toliko časa mi prekine nekaj povezavo, včasih dela 5 ur včasih eno uro...
Uporabljam Sygate firewall, do zdaj nisem ime lnikoli probleme, zdaj pa že 1 teden sami disconnecti. Preveril sem, če imam kakšne viruse, nod32 ne najde nič. addware tudi ne najde nič, spybot je popravil neke 3 stvari, kaj pa po moje ni bilo kritično.
Upal sem, da bo vredu, a ne, disconnectanje se nadaljuje.
Prilagam sliko procesov:
Sumljiv je proces lsass.exe, sem bral stare teme glede tega tukaj in ni pravega odgovora. Ne killati tega, ker piše, da je od sistema. Potem sem probal killati ta proces iz firewalla, kjer pa gre in jko killnem se začne odštevanje ala blaster.
Kako lahko odstranim ta exe če je sploh to krivo za moje disconnecte, jaz drugega razloga ne vidim...
Http://www.directoryelite.com - Elite Directory
- spremenil: planetparty ()
Myth ::
Najnovejši popravki?? Kakšna linija , telefon or cable?
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
SiOL ADSL, popravke pa mam tolko gor, da ni problemov (sp1+blaster in saser fix) Do zdaj je bilo vse ok, zdaj pa naenkrat kar zajebava, sem še namestil bitdefender zdaj, bom videl kaj bo rezultat
Kateri je to, približno pvej ime ali nekaj, da grem iskati
Pa sja mi ni jasno, če je do zdaj delalo vse vredu brez problema, zaj pa nekaj teži. Danes popoldan bom videl kolko zdrži povezava, zdaj mam vklopljena hkrati 2 firewalla :D, sygate potlej odstranim če bo vse vredu.
Pa sja mi ni jasno, če je do zdaj delalo vse vredu brez problema, zaj pa nekaj teži. Danes popoldan bom videl kolko zdrži povezava, zdaj mam vklopljena hkrati 2 firewalla :D, sygate potlej odstranim če bo vse vredu.
maxsustar ::
Meu sm podobne probleme a si za routerjam ? Pr men je biu router fuč tko da ce si probi s ksnmu drugmu
mam navaden hub, zdaj probam direkt priklop, samo prej sem mel isto pa je bilo vredu.....nič mini jasno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131747 (21234) | Qushaak |
» | svchost.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 3541 (2565) | Mr.B |
» | svchost in 100% obremenitev cpuOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (1905) | Microsoft |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40496 (15478) | brainiac20 |
» | kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9769 (8565) | fitipaldi |