Forum » Zvok in slika » Zajemanje MINI DV
Zajemanje MINI DV
odklop ::
Pozdravljeni!
Pri predvajanju zajetega videa preko dv kabla, (Kamera Sony MINI DV dcr hc19) se pojavlja čuden zvok, hreščanje - pokanje-šumenje ,na določenih delih video datoteke. (mpeg dv type2) Zajemam s programom Ulead Video Studio 8.
Če kamero priklopim direkt na tv, pri predvajanju tega zvoka ni ! Ima kdo podobne težave s tem, oz ve kako to težavo odpravit...
Hvala za pomoc!!!
Pri predvajanju zajetega videa preko dv kabla, (Kamera Sony MINI DV dcr hc19) se pojavlja čuden zvok, hreščanje - pokanje-šumenje ,na določenih delih video datoteke. (mpeg dv type2) Zajemam s programom Ulead Video Studio 8.
Če kamero priklopim direkt na tv, pri predvajanju tega zvoka ni ! Ima kdo podobne težave s tem, oz ve kako to težavo odpravit...
Hvala za pomoc!!!
totek24 ::
Sem imel podoben problem. Zraven teh kamer je USB kabel. In preko USB sem naletel na enako tezavo kot ti. Ko sem pa zajemal preko FireWire pa je zvok ostal cist.
Če kdo kaj rabi: http://www.bolha.com/index.php/ukaz/show/kat/-4/userid/totek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pri video obdelavi ZVOK NESKLADEN Z VIDEOMOddelek: Pomoč in nasveti | 1190 (1010) | m0LN4r |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63308 (15798) | Buffy |
» | Deinterlace pri zajemanju videaOddelek: Zvok in slika | 2184 (1713) | AtaStrumf |
» | Pomoč pri presnemavanju z video kasete na računalnik!Oddelek: Zvok in slika | 6051 (5739) | zavajon |
⊘ | kateri program uporabiti za kompresijo videa v DivX formatu (delam iz DV AVI formata)Oddelek: Zvok in slika | 2469 (1721) | nemesis |