» »

black&white nocd

black&white nocd

Aljo1 ::

rad bi jo igral brez Cd-ja pa nenajdem nikjer cracka.
A ga ima kdo? Pošlji mi !

Dami ::

Jst ne vem zakaj je dons tak problem kreke na netu najdit. Pa sej pa maš Googla pa ti lepo najde vse živo in med drugim tud tole :D.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

DivX ::

ey a res ne poznate tegale linka??
DivX filmi na mail hlot12@yahoo.com

Aljo1 ::

Hvala vam!

BTW zakaj pa sem si za to zaslužil nov naziv
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;((;((;((;((;((:|;((;((;(

luni ::

ker si nepismen in ne znas brat pravil
Artificial Intelligentia

Dami ::

Jst sn sicer že Primožu poslal opravičilo, sam bom še tlele napisal; na strani k sn jo podal na linku najdeš vse v zvezi z špili (demote, patche, cheate itd). Link sn pa hotu dat zarad tega, kr me moti da si folk ne zna česa tako enostavnge poiskat. A če bi mu podal naslovno stran, bi vseeno dubu Owco? Divx mu je tud podal link strani na kateri ne najdeš druga kot piratsko vsebino. In ne vem zakaj se tako špetirate glede krekov. Sej to ni cela piratska kopija ali rip igre. To je majhen programček, ki je lahk tud koristen; če nočeš skoz met cd-ja (originalnega) not, si daš enostavn no-cd patch pa je). In če so kreki po vašem mnenju huda kršitev, zakaj pa pol dajete v novice, da je izšel novi DIVX 4 Codex, ter podate link za donwloadat??? To je tak k ,da bi rekl: Izšel je nov krek za tisti ali oni špil! Vsi vemo zakaj nam ta codex nuca: za gledanje divx materiala, ki ni ravno legalna zadeva. In ker ni bi potemtakem morali pol oddelka 'Zvok in Slika' zapreti, kr debata tam teče o Divxih ter mp3-jih.
Lepo je videti, da se borite proti piratstvu, vendar mislim da bi nekje vseeno morali potegniti mejo. Prosim da mi naziv Owca umaknete. Hvala.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Goofy ::

7. člen

Iskanje in oglaševanje nelegalne avtorsko zaščitene intelektualne lastnine je prepovedano. Kazen: razglasili vas bomo za Zobato Owco™, v primeru nadaljnjih kršitev pa boste razglašeni za Gnoja™.

Od kdaj pa med tako lastnino spada crack al sem mogoče kaj zamudil???

Dami nimaš se kaj opravičevat.

Tomi ::

Za kaj se pa uporabljajo cracki? Za legalno kupljene programe? Lepo prosim, no..
metrodusa.blogspot.com

Goofy ::

Tomi
Raje kot da prosiš premisli.
Zakaj bi jih lahko uporabil na originalih?
Zato, da se ne rabi stalno s CD-jem hecat,recimo.

Ni pa bistvo problema, kaj bo Dami s crackom ampak da ga išče. Še enkrat crack ni nelegalno bla bla bla .....bla bla lastnina.
Po tem takem bi bilo potrebno preprečit oglaševanje bilo katere mečine(ta beseda seka), ker pač obstaja možnost zlorabe.
Torej, če mu misliš pomagat mu daj, če ne pa raje lovi spermo.

Dami ::

Hvala za spodbudo. Mislim da bo treba glede te tematike neki uredit, kr zadnje cajte opažam da teče na forumu beseda le o tem kak je en zaprosu za pomoč (išče krek, kako serijsko cifro) in potem se folk špetira al si je tip zaslužu owco al ne, kar se v bistvu njih sploh ne tiče. Men je že to začel počas nasedat.
Sploh pa naj mi nekdo pove, koga (in kako) sem oškodoval s tem k sn dau link za tisto stran in kako lahko to škoduje vam, lastnikom foruma?
Po resnic povedano se mi pa itak ne da več nakladat o tem. Prosim vas če mi vzamete to owco, če pa vztrajate pri svojem, pol mi pa lahk magar zbrišete user name. Govoril sem.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Predator ::

pismenost; nate Disclaimer ki je na www.megagames.com, kamor vodi tisti linkpomemben je pa ta delThe Business Software Alliance (BSA) responded to one of our inquiries saying, illegal fixes are programs that contain material (eg: program code etc.) from the commercial copyrighted product and this material is used for creating the fix. But on MegaGames, as far as we know, we only have fixes that change the byte patterns etc. of the product and do not use any material from the commercial copyrighted product. For a fix to be declared illegal, this "require the crack [fix] programmer to disassemble the program code and sometimes use part of that code to make the crack [fix]." (BSA). Our Game Fixes sections also acts as a library displaying many different individuals exploits with games. Therefore the fixes on MegaGames are fully legal according to the US Digital Millennium Act. In conclusion, all material on MegaGames is fully legal in the United States. in to pomeni tudi drugod po svetu. Sedaj mu pa odstranite owco ali pa pravila. ;((LP Matjaž

Tomi ::

Ah, dajte se že prenegati kregat, ker to nikakor ne pelje.
Bolje je, da se izogibate wareza, crackov, serialov, pa bo:D
metrodusa.blogspot.com

ABX ::

Če lastiš originalno igro si legalno upravičen do tega da si narediš varnostno kopijo. Poleg tega je popolnoma razumljivo da si nabaviš crack, tako da ti ne rabi cel čaš vtikat uni neumni cd v PC. Zaščite na cd-jih pa zahtevajo samo založniške družbe, ker so neumne. Če bi bilo po volji razvijacev iger bi 50% cd-jev prišlo brez nobebe zaščite.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Po skoraj letu shekana Nuendo in Cubase

Oddelek: Zvok in slika
51406 (1161) .:joco:.
»

Konec podpore za piratske kopije MS Windows (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
11719010 (7542) KontraCepec
»

Kazen za piratstvo (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
20714173 (9766) boštjan
»

Afera: iSONEWS

Oddelek: Omrežja in internet
211621 (1143) iration
»

Sergio-zakaj si zaklenil temo o kopiranju zaščitenih cd-jev? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Slo-Tech
1107859 (5910) perci

Več podobnih tem