Forum » Igre » GP3 2000 add-on
GP3 2000 add-on
Tzar ::
Prav zanimivo da med vami ni nobenga navdušenca za to igro,saj se o njej zelo malo piše.Ravnokar je izšel gp3 2000, pa ga noben sploh ne omenja.
zanima me če kdo ve kje se ga da dobit in koliko pride. Na AlphiF1 pravjo da je baje ful dobr in da je kr neki izboljšav tko v fiziki,kokr tud neki v grafiki.O dodanih novih progah in novih oblikah avtomobilov pa ni treba zgubljat besed.
hvala
lpđ
Tzar
zanima me če kdo ve kje se ga da dobit in koliko pride. Na AlphiF1 pravjo da je baje ful dobr in da je kr neki izboljšav tko v fiziki,kokr tud neki v grafiki.O dodanih novih progah in novih oblikah avtomobilov pa ni treba zgubljat besed.
hvala
lpđ
Tzar
Življenje je lepo!
MAX34216 ::
Jaz obožujem to igro, samo, je bolj malo novic o izzidu, jo bo treba čimprej dobit. Drgač pa čakam na gp4 čez eno leto
Tzar ::
Ja moraš mal večkrat preverit AlphaF1. tma že piše da je gp3 2000 izšel in folk ga že hvali kako je dobr in oh in sploh. en tipo je izjavu da ga je v Nemčiji kupu za pičlih 35DEM ?!?! Pri nas bo ziher nene 8k SIT.
Če ma kdo kj več info naj kr sporoči
Če ma kdo kj več info naj kr sporoči
Življenje je lepo!
Matty ::
Probal sem ISO verzijo tegale addona... (wareza mi ni uspelo dobiti).
Kot prvo, rabis original (ali ISO) GP3. (warez je "stand-alone"). Kaj pa je novega v igri? Predvsem je novo se eno malo razocaranje, saj je tale add-on predvsem to, kar bi moral biti GP3 v osnovi ze lani. Torej sezona 2000 in nove steze, predvsem vsec mi je steza v Sepangu. Koncno je v "originalu" dodan tudi Villenevue. Dodana je tudi opcija quick laps, ki je zanimiva popestritev. Aja, odstranili so meni osebno annoying startne lucke pri nalaganju dirk. Dodan je tudi pravi replay, ki pa je zelo odvisen od kolicine RAMa.
Igralnost je vec ali manj popolnoma ista, osebno pa me moti predvsem povecana strojna zahtevnost spila (kot kaze je kombinacija C300@450 in Matrox G400 premalo, saj se v dirki ob locljivosti 640*400 kar posteno zatika - ok, malo tuninga pa bo - pac tudi zvok nekaj pobere)
Pod crto. Nic pretresljivo novega. Igra je samo malenkost graficno preoblikovana, in to je to... Vseeno zame ostaja to se vedno najboljsi GP spil. Aja, na http://www.alphaf1.com/gp3 so ze najnovejsi dodatki uporabni za tole verzijo, seveda skupaj s sezono 2001
Kot prvo, rabis original (ali ISO) GP3. (warez je "stand-alone"). Kaj pa je novega v igri? Predvsem je novo se eno malo razocaranje, saj je tale add-on predvsem to, kar bi moral biti GP3 v osnovi ze lani. Torej sezona 2000 in nove steze, predvsem vsec mi je steza v Sepangu. Koncno je v "originalu" dodan tudi Villenevue. Dodana je tudi opcija quick laps, ki je zanimiva popestritev. Aja, odstranili so meni osebno annoying startne lucke pri nalaganju dirk. Dodan je tudi pravi replay, ki pa je zelo odvisen od kolicine RAMa.
Igralnost je vec ali manj popolnoma ista, osebno pa me moti predvsem povecana strojna zahtevnost spila (kot kaze je kombinacija C300@450 in Matrox G400 premalo, saj se v dirki ob locljivosti 640*400 kar posteno zatika - ok, malo tuninga pa bo - pac tudi zvok nekaj pobere)
Pod crto. Nic pretresljivo novega. Igra je samo malenkost graficno preoblikovana, in to je to... Vseeno zame ostaja to se vedno najboljsi GP spil. Aja, na http://www.alphaf1.com/gp3 so ze najnovejsi dodatki uporabni za tole verzijo, seveda skupaj s sezono 2001
boko34 ::
Sem velik navdusenec F1,zato sem si nabavu piratski add-on,ki je stand alone.Igra je dosti lepsa,piste so bolj podrobno narejene,zvok pa je dosti boljsi,saj ko se priblizamo drugemu avtomobilu slisimo njegov zvok (ne kot v vseh ostalih igrah,ki slisimo samo svojega).Dodani sta pisti Sepang in USA,kar znasa skupaj 17 dirk.UI je tudi izboljsana,vendar kot so ze omenili to je igra kakrsna bi morala biti GP3.
Meni je osebno vsec.
Ali morda kdo ve ce je ze narejena sezona 2001 za to igro? Namrec z GpEditom je ne morem dat gor,ker program ne prepozna .exe fila
Meni je osebno vsec.
Ali morda kdo ve ce je ze narejena sezona 2001 za to igro? Namrec z GpEditom je ne morem dat gor,ker program ne prepozna .exe fila
ABX ::
Po moje rabiš decrypted exe file.
Vse potrebno dobiš na alphaf1.
Vse potrebno dobiš na alphaf1.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moto GP (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 30829 (494) | IL_DIAVOLO |
» | Need for Speed: Shift, Nitro & World Online (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 13483 (9708) | thebaloh |
» | F1 igra .... katera trenutno najboljsa ....Oddelek: Igre | 2499 (2144) | PrimozR |
» | f1gp4Oddelek: Igre | 937 (778) | LojzePek |
» | GP3 in multiplayerOddelek: Igre | 941 (859) | Dalmatinc |