» »

AOL flatrate za 40 DEM

AOL flatrate za 40 DEM

XCT ::

Na enem od kabelskih programov sem videl reklamo za AOL flatrate za 39.90 DEM.

Kdaj bomo (če bomo) pri nas dočakali kaj podobnega?
Web developer & designer
http://www.medialabs.info
http://nk-polskava.medialabs.info

roscha ::

Saj že imaš. SIOL na kablu ali ADSLu za 8.000 SIt. Ja no mal je dražje, ampak mamo pa tud plače precej boljš kot evropa, right?

By!

XCT ::

Veš kak je : sem doma v enem izmed srednjih velikih mest v Sloveniji (10.000+). Sem vprašal za kabel na kabelski, pa so rekli, da bi bila to zgrešena investicija(hmm). ADSL: ja enkrat 2003 (realno), teoretično pa konec leta.

Takšna je situacija, da se pa o kakšnih manjših krajih sploh ne pogovarjamo.

Flatrate bi prišel prav (hudiševo prav).
Web developer & designer
http://www.medialabs.info
http://nk-polskava.medialabs.info

MUC ::

G-kabel je v vsaki vasici pa je baje zelo dobičkonosna investicija in gre število uporabnikov proti številki 2000 že. Množ to krat 10K (povprečje med 8k za navadne userje in 12K za firme), pa boš dobil mesečni znesek 20 MIO, kar je velik dnar bi skor temu reku :)

|ViPeR| ::

Omrežje G-Kabel je samo v Gornjesavski dolini, Jesenicah, okolica Žirovnice in Radovljice. Pa tud G-Kabel ni über alles, ima tud svoje slabosti in teh je kar nekaj.

lp
Time is the best teacher; Unfortunately it kills all its students.

Elemen_T ::

Točno tako |ViPeR|.

MUC ::

VIper, ne vem kaj si hotu s svojim odgovorm povedat, samo mi se zovarjamo, da je g-kabel kokoš, ki nese zlata jajca ne glede na to, da se nahaja od Kr. Gore pa do Radovljice in da ni skoncentriran samo na eno veliko mesto, ker ga preprosto na tem koncu ni. Torej, če se to splača, bi jest reku da se splača tut kabelskmu provajderju v mestu s 10.000+ prebivalci pomoje.

PS Kaj pa te mot pr g-kablu recimo. Hitrejšega kabla v Sloveniji ni, stabilen je pa zelo. Torej, kaj te muči?

PaJo ::

Ja G-Kabel je res eden najbolj zaneslivih kablov v slo. Ceprav ni vec sam, je od Telmacha, pa se zmeraj lepo funkconira. No uglavnem fora je ve tem da na gorenjskem je bilo nekaj pametnega folka ki si je upalo nekaj storit, drugot po slo pa je vecino tumastega, ki si ne upajo it v investicijo, amapk na zalost ne vedo da brez tega nebodo preziveli, jeba pac;(
XCT:kar se pa tice flat rata pri AOL-u je pa to res da je samo 40DEM in to na ISDN-ju ali analogni liniji, samo majo eno omjitev in sicer ti se prijavis na to storitev, amapk jih vklopijo samo 1000 vsaki teden. No v bistvu jih zrebajo, se pravi da jih je vsaki meses 4000 novih narocnikov. To pa delajo zato ker jim nemski telkom noce dat cenejsih linij(nekam znana zgodba a ne:D). No kar se pa tice ADSL-ja pa mamo v Slov. Bistrici kar teoreticne sanse enkrat v zacetku naslednjega leta. Upam vsaj. Pa se pojavlajo se moznosti da bi se postavlja kaksna brezicna povezava, no bomo videli, ker tu bi trebalo bit kar nekaj intresentov, predvsem firm;(
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

|ViPeR| ::

MUC: No, sej nism reku, da je šit od šita.:)
Sam ma tudi svoje slabosti. Sam mam G-kabel preko Perftecha. Zanesljivost je kar dobra, lahko rečem odlična. Hitrost pa od časa do časa zelo skače (50kB-120kB). Zadnje čase imam zelo visoke pinge. No pol je pa kle še Perzej, ki je do nedavnega delav z oceno 5+ (hitrosti so bile 400kB-500kB), zdaj pa spet lepo po starem 140kB:'(.

Drugače gledano sem v celoti zelo zadovoljen:D, samo malo me je strah kaj bo prinesla prihodnost:(.

P.S.: MUC a maš ti tud G-Kabel? Če maš pa še ti mal povej ko teb dela.:))

lp
Time is the best teacher; Unfortunately it kills all its students.

MUC ::

Jest mam g-kabel prek Siola. Sicer je račun mal večji, samo dela pa mi slovenija čez dan okol 200k , zvečer pa več je ura, bolš gre :)

Problem perzeja je pa v tem, da je prešvoh računalnik in predvsem disk :) .. čez dan je gor pomoje zmerm 100 folka k vlečejo vsi lahko recimo 150-200K in to disk pač ne zmore :). Jest DLam iz perzeja ponoč pa je.

PaJo ::

No ce mase prenose cez 100kb/s ste lahko cisto zadovoljni, ker ce boste samo malo postudirali kolko stane najeti vod 1Mbit na mesec vam bo takoj jasno da maste za teh 8 jurjev na mesec doma zlato jamo in se ne rabiti nix sekirat ce vcasih ne leti 200 ampak samo 100kb/s;(

Res ste lahko srecni in seveda cisto tiho da vam nebodo pipice priprli na 60kb/s, kakor je ADSL:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kabelski in adsl internet pohvale in pritožbe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Omrežja in internet
42724887 (14598) Jakka
»

Osebno zadovoljstvo: ADSL ali KABL ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
1017504 (5705) Narcos Satanicos
»

Telemachov nateg ali kako ukrasti naročnike (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
535738 (4568) Tigorsami
»

Telemach ?

Oddelek: Omrežja in internet
182034 (1596) bzagozen
»

ADSL vs kabel

Oddelek: Omrežja in internet
372705 (1924) Jinxy

Več podobnih tem