Forum » Omrežja in internet » ADSL - ruter
ADSL - ruter
AlchemY ::
trenutno v firmi uporabljamo za povezavo na net, ISDN dostop, ki je nastavljen na ruterju, tako da lahko dostopajo do interneta vsi računalniki v mreži. V kratkem dobimo ADSL, zanima me, če se lahko tu pojavijo kakšne težave z nastavitvami ruterja, ipd..?
PaJo ::
Mislim da nebi smelo biti blemov, za vec informacij pa poglej pol leta nazaj v Monitor, kjer so testriarli ADSL routerje ki se jih da pri nas dobit in mislim da za 60 cukov lahko dobis kar solidnega, sicer pa ce mas kaj zilice lahko sam kaj tagega skupaj zmeces ce obvldas linux in ga vrzes na eno staro 486-tko
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
pozorhudmaček ::
Hej Pajo glede ruterjev ADSL se tut sam močno zanimam.Mogoče veš kje bi se dalo dobit članek o tem,oz.koliko časa nazaj je bil vpisan v Monitor-ju-če ne veš mi povej samo približno vrednost-veliko malo,več kot pol leta,manj kot 2 meseca,itd....
Računalnik za ruter;Kaj se to tut da.Mogoče maš kakšen FAQ o tem?
Računalnik za ruter;Kaj se to tut da.Mogoče maš kakšen FAQ o tem?
PaJo ::
Natancno nevem kdaj je bilo to v monitorju, sem pa preprican da leosnje leto
Kar se pa tice racunalnika kod kao "router" pa se seveda da, rabi le dve mrezni, eno bedno 486-tko in linux. Kaj vec pa poisci tule: www.linuxdoc.org
Kar se pa tice racunalnika kod kao "router" pa se seveda da, rabi le dve mrezni, eno bedno 486-tko in linux. Kaj vec pa poisci tule: www.linuxdoc.org
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketa!Oddelek: Novice / Ankete | 4638 (3874) | Azrael |
» | ADSL routerOddelek: Kaj kupiti | 2329 (1619) | koyotee |
» | ADSL routerOddelek: Omrežja in internet | 2262 (1650) | PaJo |
» | adsl prek huba samo za 2 userja??Oddelek: Omrežja in internet | 1934 (1458) | BAjzl |
» | ADSL-CELJEOddelek: Omrežja in internet | 1889 (1072) | sekundek |