» »

Problemi z digitalnim zvokom ter vcr sliko

Problemi z digitalnim zvokom ter vcr sliko

secerko ::

Poozdravljeni,
imam 2 problema:
Prvega povzroca moj pinnacle pctv stereo v navezi z integrirano zvocno kartico nvidia nfoece2 mpct soundstorm. Zvocno imam zvezano na ojacevalec prek s/pdif izhoda, vse ostale multimedisjke stvari delujejo ok samo tv ne. Zvok deluje na analognih izhodih, na digitalnem pa samo po predrkavanju nastavitev, ki so odvisne od srece(naprimer audio tv input nastimam na webcam in zvok se pojavi potem samo se spremnim na line da lahko uravnavam volume in dela dokelr ne ugasnem softwera pol se spet vse razstela??). Pinnaclov software tudi razbije nastavitve na zvocni kartici. Probal sem z drugim softwerom, pa sem dobil zvok slike pa ne .

Drugi problem je moj radeon 9800 ter tv kartica oz njegova crnoblea slika prek s-video kabla (preko kompositnega dela vse normalno). Radeonov s video izhod ima speljan v video . Ce imam compositni kabel je slika barvna, prek svideota je crnobela . Enak problem se pojavi ko z videa vlecem sliko nazaj na racunalnik in sicer v pinnacla...na compositnem barve, na s video crnobelo . Imam starejsi panasonicov superdrive . ki ima vhodni in izhodni scart na obeh imam scart razdelilce (pocenske(okoli 1k sit), ki omogocajo tako audio , svideo , composite input/output), kljub delovanju na compositnem kablu si zelim sliek preko svideo kabla ker se tako resim saj dveh pretvornikov tv kartica ko radeon imata svideo priklucke.
he who dares - wins!
  • zaklenil: CaqKa ()

CaqKa ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962586224 (25553) Dominator
»

Digitalizacija VHS kaset

388647 (7377) dottor
»

Problem z Ati 9800pro v povezavi s TV!

Oddelek: Pomoč in nasveti
121154 (925) Valvoline
»

Pomoč pri presnemavanju z video kasete na računalnik!

186061 (5749) zavajon
»

Notebook, TV-out in ČB slika na televiziji

6947 (916) CaqKa

Več podobnih tem