Forum » Zvok in slika » ALTEC LANSING VS2121E ali VS3121E?
ALTEC LANSING VS2121E ali VS3121E?
kandec ::
kupujem zvočnike in me zanima če se splača dat 2k več za drugo varianto, lahko pa mi tut priporočite kako alternativo
sloxl8 ::
Imam VS2121 in moram reči, da je zvok kar dober, torej basi so dovolj nizki, visoki toni so tudi v redu, edino srednji so bolj švoh. Motita me pa samo dve stvari.
Prvič, ko je sistem izključen (power off) in je še vedno pod napajanjem, se sliši šum. Ne vem, kaj je temu vzrok, ampak meni gre na živce.
Drugič, sistem nima kontrol za nastavljanje visokih, srednjih in nizkih tonov. OK, boste rekli, saj imaš Windows Volume Control. Vendar bi imel raje programček ali neke vrste nadzorno ploščo posebej za te zvočnike.
Prvič, ko je sistem izključen (power off) in je še vedno pod napajanjem, se sliši šum. Ne vem, kaj je temu vzrok, ampak meni gre na živce.
Drugič, sistem nima kontrol za nastavljanje visokih, srednjih in nizkih tonov. OK, boste rekli, saj imaš Windows Volume Control. Vendar bi imel raje programček ali neke vrste nadzorno ploščo posebej za te zvočnike.
kandec ::
aha, kaj pa sb audigy LS za 7k bo dovolj za te zvočnike ali naj raje kupim katero dražjo zvočno kartico
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [2.1] Katere Zvočnike? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 89988 (42463) | staher |
» | katere zvočnike kupitiOddelek: Zvok in slika | 4711 (4397) | leti123456 |
» | katere 5.1. zvočnike?Oddelek: Kaj kupiti | 3402 (3026) | __Devil__ |
» | Izdelava zvočne skrinjeOddelek: Zvok in slika | 7426 (6610) | aktw2 |
» | Logitech Z-5300 5.1 (280W RMS)?izkusnje?Oddelek: Kaj kupiti | 2601 (1661) | boštjan |