» »

Kateri zvočniki k recieverju Marantz 4500/4500OSE

Kateri zvočniki k recieverju Marantz 4500/4500OSE

AntiFriz ::

Mene pa zanima, katere zvočnike bi vi pripočal ki bi delal vredu s Marantzom 5400?
Tam do 100.000SIT.. lahko komplet ki je kaj vreden oz. samo sprednja dva, ki naj bi bila samostoječa.
Je kdo ze probal pineerjev komplet SV-310-QL, ki je naprodaj v JAE?

hvala..

delfinus ::

Pri zvocnikih je tako, da jih moras slisati, ce ti odgovarjajo. Priporocam kaj iz second hand, saj tako lahko dobis zvocnike tudi pol ceneje. Sam sem tako prisel do Sony SA-VE835ED po vec kot polovicni ceni, ki jih sedaj uporabljam v home theatre, skupaj z XboXom in Marantz 5500, ki je nov. Zadeva je presenetljivo dobra za filme. Malo manjka seveda frekvenc v srednjem tonskem obmocju, to se opazi pri poslusanju glasbe, ampak kljub temu je zvok se vedno velik. Je pa to pricakovano saj je to komplet satelitov s subom. V prihodnje bom tudi posegel se po kaksnih samostojecih (prednji par) za poslusanje glasbe, verjetno kaj od B&W, obstojeca satelita od Sonya pa bom pomaknil nazaj in tako bom prisel do 7.1, ki ga ta ojacevalec premore, tudi tvoj, ce je 4500 verzija.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delfinus ()

janip ::

Zdravo, da dam še jaz svoj komentar. Za točno določen model ti ne morem predlagati, predvsem kakor pravjo, naberi svoje CD-je pa pojdi u trgovino z podobnimi ojačevalci in poslušaj.. Lahko pa rečem, da za začetek raje kupi samo sprednja dva zvočnika. Pa ta dva zvočnika malo boljša. Jaz imam doma v glavnem malo slabše zvočnike in se mi strašno pozna, da mi manjkajo frekvence med 250 in tja do recimo 800 HZ pri sprednjih zvočnikih( Bas ki se ga lepo sliši, ker sub mi samo trese bajto). Jaz bi dal za sprednja dva zvočnika. Sam 2 zvočnika nista zanimiva za filme gledat. Tko da se sam odloči. Ker nisem kaki hud audiofil, sem zadovoljen tudi z malo slabšimi, ki so za film čisto u redu. Ko bo pa kaj denarja bom pa zamenjal :D

LP
Jani P

Stepni Volk ::

Tema obstaja: [Hi-Fi] - O zvočnikih. Zaklepam.
LP, moderator

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvočniki Genius 5.1 ne delujejo pravilno

Oddelek: Pomoč in nasveti
353467 (2997) connel
»

Ali je 5.1 sistem res samo za filme in ne za glasbo?

Oddelek: Zvok in slika
306575 (6017) Arntor
»

Nabava HI-FI ozvočenja

183566 (2471) wale
»

Marantz SR 5003 in ustrezni zvočniki

133004 (2744) Gatsu
»

Racunalnik -> Reciver (strani: 1 2 )