Forum » Pomoč in nasveti » Piskanje zvočnika
Piskanje zvočnika
marhyo ::
Lep pozdrav!
Čemu pisikanje sistemskega zvočnika? Tak ko kak alarm v avtu...
Imam pa DFI matično ploščo z Intel Celeronom 2500 MHz. 512 MB RAM. ATi Radeon 9600...
Sploh mi ni jasno zakaj piska. Temeperature v rač. so še zelo daleč od kritične.
Hvala...
Čemu pisikanje sistemskega zvočnika? Tak ko kak alarm v avtu...
Imam pa DFI matično ploščo z Intel Celeronom 2500 MHz. 512 MB RAM. ATi Radeon 9600...
Sploh mi ni jasno zakaj piska. Temeperature v rač. so še zelo daleč od kritične.
Hvala...
Nč s tem ne bo...
jjjjjjj ::
Mogoče imaš kakšen mikrofon. Meni je tud piskal pa sem odklopil mikrofon pa je vse O.K.
Enostavno: mikrofon dobi zvok, ga reče predvajat, pa ga se enkrat slis in ga da se enkrat predvajat........
Enostavno: mikrofon dobi zvok, ga reče predvajat, pa ga se enkrat slis in ga da se enkrat predvajat........
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje pogovorov tudi med čakanjem/odzivnikom?Oddelek: Informacijska varnost | 2191 (1558) | sajmon |
» | Gaming slušalkeOddelek: Zvok in slika | 5833 (5496) | roKKim |
» | Prijatelji na skype slišijo kar poslušam!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1659 (867) | Assass1n |
» | Isti mikrofon različna glasnost na različnih mašinahOddelek: Zvok in slika | 917 (874) | nokia6310 |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8267 (7062) | matjash |