» »

Snemanje pogovorov tudi med čakanjem/odzivnikom?

Snemanje pogovorov tudi med čakanjem/odzivnikom?

Kaj ::

Zanima me, če se pogovori snemajo tudi v času tistih minut, ko čakaš, da se oglasijo in ti predvajajo melodijo? Recimo Mobitel informacije. Pokličeš, izbereš neko možnost, nato čakaš. Se oglasijo, se pogovarjaš, nato ti rečejo, da malo počakaj da nekaj preverijo in ti spet predvajajo melodijo. Se v tem času glas snema? Oziroma, te oni v tem času lahko slišijo?
Čisto iz radovednosti me zanima. Včasih se zgodi, da začnem melodijo oponašati ali pa se le pogovarjam z osebo zraven o recimo smešnosti pogovora. :)

Tilen ::

Seveda.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Thuban ::

Kaj je izjavil:

Včasih se zgodi, da začnem melodijo oponašati ali pa se le pogovarjam z osebo zraven o recimo smešnosti pogovora. :)

nezreli ljudje marsikaj takšnega počno. In vsekakor te slišijo in snemajo.
saj veš, tvoj telefon ima tudi funkcijo MUTE microphone, ko ti sogovornika lahko slišiš, on pa tebe ne.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Thuban ()

maco-maco ::

jaz tudi nisem vedel da snemajo. Pa očitno sem zelo nezrel. Namreč enkat me je ena gospodična dala na hold z glasbo, jaz sem ji pa je... mater, kako nesposobna je. Nakar se javi in besna reče, če lahko še enkrat povem. Jaz pa čist zmeden. Pa mi reče, če sem tak, da si naj pa sam zadevo zrihtam.
Kaj?

Thuban je izjavil:

nezreli ljudje marsikaj takšnega počno.

Hvala za strokovno psihološko oceno :D
Morda smo pa le na trenutke preveč sproščeni.

d4vid ::

Sedaj vsaj vem, zakaj moj ISP rabi toliko časa, da kaj uštima :))
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

matter ::

No za Telekom lahko trdim (ker poznam) , da NE snemajo, ko čakaš v vrsti.
Snema se le pogovor z agentom. Nisem pa siguren, kako je v času, ko te agent da na čakanje. Sem kar siguren, da se to tudi ne snema.
Grem basket pa bom neloke metal

St235 ::

Ne, za snemanje tega ni osnove. Niti ni dodane vrednosti. Temeljna upravicenost snemanja izhaja iz tega da se spremlja nivo opravljanja storitve.

No, če že ni smisla snemanja, je pa vsaj možnost poslušanja, očitno, kot pravite.
Že to je dovolj, da je treba biti med čakanjem tiho.

Ribič ::

Haha, upam, da se pri telekomu res ne snema med čakanjem, ker sem jim tudi jaz že povedal ta svoje, ko sem čakal na operaterja :)

radmannsdorf ::

če se snema, vsaj slišijo pravo mnenje o svojem delu. tako je prav. zakaj bi zavijali v celofan-kar jim gre.
če ste glasni, bodite povsod, ne samo doma. porkamadona!

Zgodovina sprememb…

Eni pa za vsak drekec porkamadonajo. Sprostite se malo.
Nihče ne sprašuje, ali je snemanje med čakanjem pravilno/napačno, le zanima me, če snemajo/slišijo.

Samson ::

Seveda slisijo. Lahko stestiras. Med cakanjem ko rece da nekaj preverja vprasaj sproti in ti bo vsekakor z veseljem ogovoru. Velikokrat pa pozabijo ugasniti mikrofone in slisis kaj se pogovarjajo. Slisijo pa vseeno, saj samo mikrofon dajo na mute da ti dejansko ne slisis pogovora zaradi tega ker se mora malce glasneje pogovarjat z tistim v prostoru ki pa ne sedi ravno poleg njega. Posledicno ves kako bi ti slisal ko se un zacne "dret" sodelavcu ene 3 stola naprej :)
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Ribič ::

Tega še nisem slišal, vsaj pri telekomu, ko vedno predvajajo neko glasbo. Se pravi, da moramo med čakanjem na operaterja v telefon bluzit in težit, da vemo, da nas sliši in naj že enkrat dvigne slušalko in se oglasi. :)

sajmon ::

Mislim, da je treba pri tem čakanju treba ločit:
operater ugasne svoj mikrofon (takrat te sliši)
operater te postavi na "hold", včasih imajo na centralah tudi music on hold (takrat te verjetno operater ne sliši). Vprašanje, če se ta del klica snema.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj se dogaja s simobilom?

Oddelek: Mobilne tehnologije
436802 (3544) zmaugy
»

Kvaliteten mikrofon

Oddelek: Zvok in slika
234417 (4056) Arey
»

TeamSpeak Problem

Oddelek: Programska oprema
71361 (1257) BigWhale
»

Klepetajte preko interneta bolj kvalitetno kot preko telefona! (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
848618 (5169) Gandalfar
»

Pogovor prek neta...

Oddelek: Zvok in slika
121585 (1320) Sims

Več podobnih tem