Forum » Pomoč in nasveti » Nujno - particija seek error!!!
Nujno - particija seek error!!!
TriSiX ::
Pozdrav
Imam en hud problem. Sem skušal z Partition Magic 8 resizat particijo in je vmes prišlo do napake. Mislim da err 48 ali 84 ne vem točno - sector not found. Sedaj se mi pokaže windows logo in potem se samodejno restarta. Enako se zgodi pri varnem zagonu! Sem poskušal z Recovery, pa ni pomagalo!
Kako naj priden nazaj do particije, ali mislite, da so podatki še vedna tam kjer so bili???
Podatk iso res zelo pomembni! Sicer imam backup, a ne ghost slike, in bi bilo preveč dela z ponovno konfiguracijo vsega programja!!!
Help, help somebody, help!!!, malo šala, a sem res globoko v godlji!!!
LP!
Imam en hud problem. Sem skušal z Partition Magic 8 resizat particijo in je vmes prišlo do napake. Mislim da err 48 ali 84 ne vem točno - sector not found. Sedaj se mi pokaže windows logo in potem se samodejno restarta. Enako se zgodi pri varnem zagonu! Sem poskušal z Recovery, pa ni pomagalo!
Kako naj priden nazaj do particije, ali mislite, da so podatki še vedna tam kjer so bili???
Podatk iso res zelo pomembni! Sicer imam backup, a ne ghost slike, in bi bilo preveč dela z ponovno konfiguracijo vsega programja!!!
Help, help somebody, help!!!, malo šala, a sem res globoko v godlji!!!
LP!
TriSiX ::
Sem zrihtal!!! Samo CHDSK sem skoz spustil pa laufa!
Če hoče gdo adrenalinski šok lahko sam poskusi isto finto na šefovi mašini! Sem včeraj pune granate bordal cel dan, smuk do 70 KM/h, 10 metrski jumpi itd..., pa me pol tolk ni zagrelo!
Lepo se imejte.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je pol HDD-ja umrlo ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5412 (4508) | opeter |
» | Pomoč - OS boot meni problemOddelek: Pomoč in nasveti | 942 (849) | gorenjc |
» | Linux in popolni zacentik...Oddelek: Operacijski sistemi | 2033 (1523) | cbelica |
» | Sprememba črke particije iz DOS-aOddelek: Strojna oprema | 1299 (1158) | Oldi |
» | Kako do encryptanih datotek v Win2k???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1193 (1066) | bastadu |