Forum » Slo-Tech » zakaj slo-tech počasneje?
zakaj slo-tech počasneje?
PaJo ::
Hm... mislim da nebi smelo iti pocasnje, ker je vsa stvar no novem serverju, ki je za faktor 2 hitrejsi in na novem linku, ki je za fakor 4 hitrejsi
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Verjetno bo to res,ker smo ISP-ja zamenjali, prej je bilo na najetem vodo do Siol-a, zdaj je pa na Telamachu
Igor ::
link ma 3 hope do siola, siol ma 3 hope do telemacha tko da ne vem
je pa res da je linkov izhodn ruter cist u kurcu in da je vse v rit ..
nej en linkar nardi trace de vidmo kuko je ..
je pa res da je linkov izhodn ruter cist u kurcu in da je vse v rit ..
nej en linkar nardi trace de vidmo kuko je ..
Tolip ::
Včeraj žvečer je tudi meni spet nekaj štekal,samo ko sem traceroutal sem videl da gre spet čez pol Evrope,pa še s Siolovo povezavo v tujino je bilo nekaj narobe.Od Linka do Siola je šlo normalno,za ven je pa ping za nekaj časa šel celo na 800.Mislim da ga Siol serje.
Hm... verjetno je bil blem v tem ker je Siol vceraj priklaplav njihov novi vod v svet in sicer 155Mbit in je zareadi tega bial zmesnjava
Upamo da bo odslej naprej delovalo vse ok
Upamo da bo odslej naprej delovalo vse ok
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom začenja z FTTH (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Omrežja in internet | 63664 (11048) | morosito |
» | Kako do hitrejšega interneta na sioluOddelek: Omrežja in internet | 8697 (7308) | 2loud4u |
» | Prepočasen internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1035 (755) | dusangonzo |
» | kabelski internetnet VS. ADSL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7100 (5421) | Soprano |
» | TELE-TV kabelski uporabniki pozor!Oddelek: Omrežja in internet | 3362 (2632) | SubOrbit |