» »

Kako imeti rad šolo?

Kako imeti rad šolo?

1
2
»

T0RN4D0 ::

Šola sux. Big time. nikol je ne boš mel rad. :D

Jst sm sam zadovoln da z pol ure učenja na tedn pa brez da bi kdaj kako nalogo naredu mam vse 2/3/4 ker če bi se mogu učit bi znoru. :\ Ker tud če primem zvezk v roke se mi sploh ne da brat amapak kr okol gledam po sobi. :D
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: T0RN4D0 ()

Gandalfar ::

Sej ni panike. Tud pakete mora nekdo razvazat.

T0RN4D0 ::

Ma itak, ne mormo/jo bit vsi na vrhu. 2/3 folka v gimnazijah... to ni najbolš če mene vprašate. |O

pa nč se bat, kljub temu sm bil lani pravdobr, pa v živlej še nism mel graje. >:D
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

perci ::

Kako narediti šolo všečno? Tako, da se probaš čimbolj zabavat. Velik dobrih prjatlov met, čimmanj poslušat snov (če te ne veseli, drugače ja) in čimveč malih pizdarij delat.
Kšn ukor je tut treba kdaj fasat IMHO al pa vsaj opomin ali dva.

Kdor se pa v šoli uči drugače kot kampanjsko je pa očitno preresen za svoja leta. Ne spomnim se enga testa za katerega se ne bi učil kampanjsko (razen tiste za katere se sploh nisem učil). Večina ljudi se do faxa ne uči sproti. Če se ti boš, boš izstopal. Kar pa ni nujno slabo. Sam men se pač ni dal sprot učit - je blo dost drugih stvari za počet ;).

Hrčica ::

Jz mam pa ful rada šolo!
Na šolo se nesme gledati kot na neko brezvezno bajto ki nam kraužla žiuce, ampak jo mormo uzet kot stvar, ki nam lepša življenje!:))

Čeprav sm šolo mau falila se ne pritožujem.;)
Hrčki rulajo

Neo12 ::

sem popravu matematiko nisem pa kemije

crusader ::

Hehe Perci, tak nacin je dober, dokler si dovolj karakter, da ves kje je meja za zajebancijo.
Drugace pa pri meni najbolj deluje poslusanje razlage. Mislim.. na tak nacin rabim potem pred testom najvec pol ure do uro ponavljanja pa gre :D . No sam je pa druga pesem pri nalogah, ker se mi jih pac ne da delat :P Jah sej vem, od lenobe me bo se pobralo.
Uglavnem ce vam kaj ni jasno pri snovi, tezite profesorjem naj vam razlozijo se enkrat (pa tudi ce petnajstkrat; sej so za to placani!)

overlord_tm ::

Uglavnem ce vam kaj ni jasno pri snovi, tezite profesorjem naj vam razlozijo se enkrat (pa tudi ce petnajstkrat; sej so za to placani!)


Kaj pa če ti je z vsako njegovo razlago mn jasn? Dons mi je prase dal 1/2. Me sprašvov tok cajta dokler nism narobe odgovoru ;( Sej veste kdo vegova-fizika-r... >:D >:D >:D

ubio modela ;((

Zgodovina sprememb…

Gandalfar ::

overlord_tm: eh, verjetno ze v osnovi nisi imel kaj dosti pojma nakar je poskusal iz tebe izvleci kolikorkoli znanja si ze imel.

Ali mislis da si znal za 3 ali mogoce za kaj vec?

Zgodovina sprememb…

overlord_tm ::

eh, verjetno ze v osnovi nisi imel kaj dosti pojma nakar je poskusal iz tebe izvleci kolikorkoli znanja si ze imel


jap zato ker je hotu tok znanja kukr sm ga mev izvlečt iz mene, je blo vsako nasledne vprašanje težje :\ .

znanja sm mev vrjeten res mal v šoli. komi je zadoščalo za zlato priznanje iz fizke. redno sem mel pa fizko 5 brez ene 4ke al pa nižje ocene ... >:D

pa tist preverjanje znanja sem šel iz fizke pisat sigurna zato, ker se mi ne sanja o fizki ... |O :P

Zgodovina sprememb…

Tear_DR0P ::

heh matematika. Vse se da.Matematika je vojaška veda in se jo tako tudi naučiš. Vaja, vaja in še enkrat vaja. Sposodi ali kupi si Brilejeve knjige z rešenimi primeri. Pogledaš formulo, potem vsenaloge tega tipa rešiš po formuli. Ko znaš formulo na pamet, potem znaš tudi tak tip nalog. Ko obvladaš vse te naloge že znaš za 3. Potem uzameš šolski zvezek, poiščeš v njem vse netipične naloge in vse netipične primere reševanja naloge in znaš za pet. Če pa najdeš še kake kolege ki ne hodijo na isto šolo in še pri njih najdeš netipične naloge ter kako jih rešiti, potem znaš za 10 :)

Je pa vprašanje kako se spravit učit. Jst sam sem ekstrem. Obvladam angleščino (kar se šolske tiče), mi ni bil celo srednjo problem. Sem najprej rešil cel delovni zvezek, pol sem pa cel let u luft gledal. Nemščina mi je španska vas.Nikol nisem delal, zdej pa nočem več. Prav tako je razmerje matematika in statistika. Matematiko sem vedno znal za pet, ampak ker nisem delal domačih nalog sproti, so padal šusi. Na koncu je bla skozi srednjo šolo 3, na faksu pa 9. Statistika - ki je samo derivat matematike - mi ne gre. V prvem letniku sem mel punco, zard nje sem šprical vse vaje iz statistike, komi sem se sklaču v drugi letnik. Zdej pa Gandalfarja fehtam za razlage osnovnih pojmov.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vegova (LJ) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Šola
30141007 (1210) WizzardOfOZ
»

Matematika (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
6410024 (2898) mirator
»

FRI (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Šola
22146618 (34138) awy
»

FMF-razlika med čisto in praktično mat. (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
7215743 (12711) žana

Več podobnih tem