» »

Vegova (LJ)

Vegova (LJ)

NetCom ::

ajoj ;)

Matwic ::

Tudi jaz bi potreboval kontolno za matematiko. 2. konferenca 2. letnik, Purg, do jutri. Sigurno jo kdo od vas ima doma, dajte no malo pobrskati.

gappee: Daj se malo pobrskaj, ta kontrolna lahko odloca o tem ali bom pisal 2 ali pa 1. (mater sovrazim korene in potence. 1. konferenca 3, zdej bo pa graja)

NetCom ::

Alo vegovci !

A ma kdo šolsko nalogo, 2.letnik, za 2. konf, pri prof. Purgu ? :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: NetCom ()

Doman ::

Zdej se bo pa ta tema sprevrgla v:
A ma kdo test 1-konf./ 2test?
A ma kdo test 1-konf./ 3test?
A ma kdo test 2-konf./ 1test?
;((

Doman ::

Za šolsko leto 2005/2006 se je vpisalo za elektrotehnik računalništva v drugem krogu 35 folka preveč.Danes pa berem na uradni strani ministrstva za šport-> link
sledeče:
II. DODATNE RAZMESTITVE

Za programe, kjer je število prijav preseglo število razpisanih mest, pa prostorske in kadrovske kapacitete šole to omogočajo, smo zagotovili dodatnih 657 vpisnih mest v javnih šolah (lani 746) in 30 vpisnih mest v zasebni šoli.

Pri dodatnih razmestitvah smo želeli:
· zagotoviti čim večjemu delu populacije vpis skladno s prvo namero,
· omogočiti učencem v vseh regijah vpis v želene programe in
· razbremeniti pritisk na nekatere šole in programe.

Dodatno so razmeščeni:

146 vpisnih mest v programih za pridobitev srednje poklicne izobrazbe, in to:
- 42 za program avtoserviser,
- 26 za program bolničar - negovalec,
- 26 za programe s področja gradbeništva,
- 26 za program trgovec in
- 26 za program frizer.

280 vpisnih mest v programih za pridobitev srednje strokovne izobrazbe, in to:
- 84 za program tehnik zdravstvene nege,
- 84 za program elektrotehnik računalništva,
- po 28 za programe strojni tehnik, medijski tehnik, veterinarski tehnik in gozdarski tehnik.

261 vpisnih mest v program gimnazija


To pomeni, da nebo omejitve?

Lp, PiraT

St@jler ::

NE.

To pomeni, da je u Sloveniji še kšna šola k ma tud program za elektrotehnika. Mislm da je u Celju ena pa še ene šole majo to...

Žal...

bozjak ::

kokr jst vem je še ena šola s tem programom v mariboru, kranju in novem mestu... Nism pa sigurn... Lp

klopix ::

Vegova-prevec samovsecnosti:\ , ki se cuti povsod v soli. Obcutek kvazi vecvrednosti, zafrustrirani osebki(nekateri prfoxi), ki mislijo da je edina dobra sola v lepi dezelici pod Alpami.

Skratka dal cez, vendar spricevalo vegove ni vredno vseh pozrtih zivcev v 4 letih in pol!;(
ccc

LeBron James ::

Hm... ja Vegova. Tole temo sm res prebral od začetka pa do konca, k me je res zanimal kaj misl folk. Jz sm gor zdej 2 let, razred G2.c ce je se kdo slucajn.

Uglavnem zajebancije je velik, saj po moje, pa ce mas take carje za sosolce pol sploh se ni za bt.
Glede prfoksov pac upas da dobis cim boljse. Jz mam mrazovo za razrednicarko pa mi gre ful nazivce k skoz neki prbija kaj smo popustil pa da se je treba ucit pa kr neki uglavnm. Kokr prfoksa pr angli mi je dost ql ker nimam tezav z anglo.
Ma skoz se neki dogaja tle, skoz nastajajo ene smesnejse zgodbice, k umeras k jih slisis.
Razni prfoksi so res eni smeskoti pa skoz neki zabijajo. Sam pol pa vids tm k ti Vidmarca uleti pa sam mols da nous uprasan, al pa pr kontrah k vsako pises cez cel let :D .

Jz sm pru letnik dost uizi zdelu, pa nikakor mi ni zal da sm su na vegovo, k je cist hudejs.

Pac gor nej gre folk k se zanima za racunalnistvo pa elektro pa te zadeve, pa k misljo kej v tej smeri studirat, ce ne je bedno.

Zanc se je men recimo zgodil da sm mato res obvladu, znov vse, razlagu sosolcem, da so zastekal, pol se pa zgodi da jz pisem sut, recimo moj sosed pa k ni mel pojma nc pa sm mu vse jz razlozu, je pa 4 pisu. In tkrt sm bil res razpizden(oprostite za izraz) k sm vedu da znam pa pol tkole dobim. No ampak ni panike javu sm se takoj naslednic in dubu 4 tko da je ql.
Pa se povhn je takih prigod je :)

Aja pa tole s Škerbotovo, si res nebi mislu mene uči grefo zdej tadrug let, pa se mi zdi taka cist neki umirjena pa tko nebi si res mislu da ga je tkole srala po soli:)

Lp

hafnerb ::

Vegova, to 'petletko' je men ratal nardit v 4ih letih in sm biu edn izmed cca. 8ih, ki smo naredili teh gim redno.Prvotno nas je blo pa v slavnem G1D 32, ki je v konec 2. letnika razpadel zarad 50% osipa samo v 2. letniku.
Če bi še enkat izbiral, ne bi šel na to šolo, rajš na eno lokalno gimnazijo, tist znanje itak nadoknadiš,če hočeš in trud odtehta 4. leta sranja na vegovi.Če pa na konc sešteješ uspeh in maturo si pa posvsod kar na istem.
Sj so žurke, pa večinoma dobri sošolci, kolegi, sam kok je pa zravn droge, alkohola in kakšni so osipi,vsaj v naših cajtih je blo tko,je pa čudn da se mal ne vprašajo kaj je narobe.Itak smo bli zmer krivi neodgovorni pa leni dijaki.Sam nastradal so pa tisti, k bi na normalni šoli uspel,tko so bli pa na vegovi njihovi talenti čist zatrti,velik ljudi je pa ta šola tud uničla.Men osebno se je živlene čist spremenu k sm to šolo naredu,se je zelo težak kamen odvalil srca.Nikol pa vegovci ne bomo občutil radosti in sproščenega ritma ene normalne gimnazije.
Prfoksi na tej šoli so pa itak poglavje zase, na prvi pogled slike zlo varajo, šele na konc vidš kdo je kdo.Itak so večinoma mal moteni, sam maš zlo dobre prfokse k lahk druge šole sam sanjajo o njih.
Tisti, ki trpite na tej šoli, zdržte, na konc je ves trud poplačan, za tiste k se pa odločate, pa pejte rajš drugam,če hočte kj od teh 4ih let svojega življenja,jst zase mislim da sem jih zapravil,edin če mate hud fetiš na učenje in v življenju ne vidite drugega smisla al pa greste na sredno šolo zato da zabluzite.

Taki so moji občutki o tej 'ustanovi', je pa res da je bila vsako leto situacija za odtenek boljša,tko da mogoče je ali pa enkat bo to normalna šola.

profii ::

hafnerb se podpišem. sem v 4. letniku pa se že 2 let toučem po glav kak sem se lahko upisu na tako gnilo šolo.
sj snov elektrotehnike me recimo še najbol zanima (od vsega kar ti silijo v glavo). če bi mel še enkrat šanso bi šel na kakšno normalno gimnazijo kjer je števiko sošolk večje od 0.

Bojevnik ::

Na vegovi je odvisno na ketere profesorje naletiš, večina jih spada v "posebno" ustanovo (tisto ki ima bele oblazinjene sobe).
Je pa par tud takih carjev da bi samo zaradi njih hodil tja(Snoj, Gospodar, včasih še Oblak).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Bojevnik ()

iggy ::

Mene sam zanima a se da po 2. letniku prepisat na drugo gimnazijo. Pa prosm brez dolgotvezenja, da samo bežim pred težavam! Zanima me zato, ker zaradi svojih obveznosti se teško učim in me tudi moti da je pouk popoldne.

Aja pa še neki. A ima prfoks za fizo pravico zahtevat da napišem rezultat 2314kg - 2,314 * 10^3 kg ?
Hey, you're fat!

Bojevnik ::

če si na gimnazijskem oddelku mislim da se da brez problemov.


mislim da ima pravico to zahtevat

igor0203 ::

evo jst sm tud na vegovi, 4. letnik rač. no pa da povem moje mnenje o prfoksih in o sami šoli. če maš v klasu v redu folk(zajebante), ti je kul. jst mam na srečo par takih primerov in se skos zajebavamo. res je da na šoli ni pičk, ampak mene to niti ne mot tok, k mam svojo. :D
zdej kar se pa prfoksov tiče, prva dva letnika mi je bla razrednik Mrazova... živ polom. ona je pa živ dokaz da zombiji res obstajajo. kar se pa ostalih prfoksov tiče, večina jih je pjancev, kot npr. Pirnar, Miklavc, Vintar,Kastelic... prve dve leti smo mel za mato Plešo. sej je bla kul, dokler nismo enkrat k smo ponavlal na un list napisal, da profesorca slabo razlaga. pol se ji je pa čist odtrgal. sej jih baje zdej ful na popravce meče itd. na srečo mamo zdej Purga.
pa glede motiviranosti dijakov pa to, prfoksom se jebe zate, če znaš znaš, če ne pa ti z veseljem šut zabijejo. itak se nas pa pol ne začne pravočasno učit, pol pa za nazaj popravlamo in tko se to nadaljuje...

Pa Alienov post:
Aua. Zorkovo smo mel ene 2 ure suplence pa so ble prve njene besede "Profesor Staretova mi je rekla, da boste pri suplenci delali to pa to...". Pa belive me, Staretova je hujš, te zna prov na Zemljo zabit pa te ponižat


Staretka je bla men zakon. res da morš pr njej dost znat pa to, ampak te ženska usaj neki nauči. zdej mamo Prunkovo in je živ obup pr njej. ženska kr neki v x nabija, pol k sprašuje kr neki sprašuje. dost raj bi mel Staretko k pa njo.

Zheegec ::

Jap, glede strokovnosti pa pri Staretovi nimam kaj za reči - pač obvlada. Samo problem je, ko sta možni dve varijanti (za vejico recimo), in ko sošolec reče da je oboje prav ga začne nadirati pa mu je rekla da mu neki mulc brez končanega faksa ne bo govoril kaj je prav :D
Pa problem je, če te na piko dobi... drugače pa je ona eden redkih prfoksov (pa recimo Goriškova zlo dobro razlaga) ki res obvlada in razlago in samo snov.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

igor0203 ::

Ja no, to je pa res da je kriza, ko te na piko dobi.. Kere maš pa ostale prfokse?

Zheegec ::

Nimam jih več >:D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

igor0203 ::

Aja.
A ma kdo Trampuša za fizko? On je pa tud faca, skos k kdo manka upraša kok zajčkov danes manjka pa take. :D Edin razlagat zna bolj tko tko, večina jih nima pojma kaj sploh delamo

iggy ::

Riko pwna, on je 1337 u fizki >:D
Hey, you're fat!

Doman ::

Lazar je eden od tistih, ki zelo rad da "kolac"! Učasih si preveč dovoli, ampak zato so njegove ure zmeraj zabavne :D

igor0203 ::

Men je letos pr APJ kr neki.. Mamo Pirnarja in k mamo vaje, nam na začetku ure da vaje, pol gre ponavad za dve uri vn in tretjo uro pride, pa k ga uprašaš zakaj neki ne dela, se po glavi praska, pol pa zabije da na netu pogledam... Isti kurac, k pa če bi se sam doma APJ uču... :\

Knof ::

Hja VEGOVA ja tut js že dve leti trpim na njej! mislm res tko k je že en praj napisu men je to čist poslabšal moj life. Začne se pr ucenah pol ne smeš nikamor it pol nakonc še popravci in konc.
Drgač pa Trampuš je faca, Gospodarič isto tuki se pa že konča!

ej IGOR 0203 kir razred si ti?
Jebi ga sej smo na morju! Tih bot pa plavej naprej!

igor0203 ::

r4b, zakaj?

Irmscher ::

A Višnikarca je pa razredničarka?

No comment :D

igor0203 ::

Aha... Na žalost in veselje. :|

Sej tko kt razredničarka je ful v redu, sam naloge pa daje k dreka... Pa k je zatežena, oh ja... Letos ma večino zateženih dnevov, takih da je vesela je bl mal... :'(

AlesZ ::

Se strinjam ja :D Pa nosi se kot,da jo ima edina :))

Doman ::

Tle na tej šoli ni logike!
Smo meli odmor in je nekdo vrgel edigs iz drugega nadstropja, ki je nato padel na avto. Lastnik je šel do ravnatelja, ki je nato prišel v naš razred in vprašal kdo je vrgel. Ker pa tudi mi sami nismo vedeli kdo je bil, pa tudi izdal se ni tisti ki je to storil je dal ukor obema rediteljema, ki naj bi morala skrbeti za red ter mir v razredu. Statusi so bili odvzeti vsem. Reditelja sta pa nato dobila še ukor razrednega zbora, ker sta bila zapisana v dnevnik da ne opravljata dobro svoje dolžnosti. ( smo dobili teste pri GEO, in je prof. rekel naj pobereta teste, ker pa smo vsi govorili ga pač nista slišala)... ni logike nobene! 2 ukora v enem dnevu!

LeBron James ::

Buće - Only on Vegova :D

krneki0001 ::

Kdo pa je zdej ravnatelj? K sm jst hodu tja je bil še Opeka.

LeBron James ::

Zdej je tako zvani Silvester Tratar.:D

krneki0001 ::

O lepo - je prišel do bobrega stolčka.

Kaj pa mulh, pešec, finkova, muratagič? so še na šoli?

LeBron James ::

Finkova je še, to sm sigurn, za ostale pa nevem.

Zgodovina sprememb…

igor0203 ::

Pešec in Muratagič sta še na šoli, za tega Mulha pa ne vem, ker ne vem niti ker prfoks je to...

krneki0001 ::

Mulh je bil za prakso, je kr obvladal vezja in podobne zadeve.

Doman ::

Imam eno vprašanje. Danes nas je v razredu 12 dobilo nms iz matematike pri špornovi. Baje pri njej grajo popravi zelo zelo zelo malo učencev? Je to res? Za zadnji test sem se učil ko majmum pa sem dobil 4 točke;(( Če bi mel kero drugo ki ocenjuje tudi postopek bi zihr dobu 3! Moja prva graja v življenju in me zelo skrbi. Ostalo mam pa povprečno 3.

iggy ::

Če bi mel kero drugo ki ocenjuje tudi postopek bi zihr dobu 3!

LOLOLOLOLOLOLOL

Kaj teb ni jasn?! Itak če maš postopek bi mogu met tud rezultat ane?;)

Drgač pa pleša pwna :D
Hey, you're fat!

krneki0001 ::

Pr špornovi sem bil jst v petih letih na vegovi edini, k mi je uspel popravca s 3 narest, od 40 komadov sem jst dobu 3 5 komadov je nardil z 2 ostali so pa cepnl.

LeBron James ::

Bravo:D

Sadida ::

To pomeni, da je u Sloveniji še kšna šola k ma tud program za elektrotehnika. Mislm da je u Celju ena pa še ene šole majo to...



kokr jst vem je še ena šola s tem programom v mariboru, kranju in novem mestu... Nism pa sigurn... Lp



Sam tok- am, v Trbovljah je še ena šola:\

Brane2 ::

Jaz sem pri Špornci naredu popravca s trojko. Vprašala me je če vlagam kviska za dodatni se vprašanja za 4ko sem reku da se ne grem več... :D

Par dni za popravcem sem šel nasprjemni za Elektrofax, brez posebnih priprav. Spomnim se,d a je bila težka gužva in da naj bi odletelo kar nekaj ljudi.

IIRC sem bil v pisnem delu 30-40 ti, skupaj s točkami šolskega uspeha pa 79-ti od 2000 ljudi... :D
On the journey of life, I chose the psycho path.

Nejc Pintar ::

TŠC Kranj ma tudi elektrotehnika.
Lahko je biti prvi, če si edini!

Doman ::

Sem popvravljal danes grajo pa nisem popravil;((
Učil sem se 14 dni po 1 uro na dan. Zadnje 3 dni pa 2-3 ure na dan. Naredil VSE naloge v Alfi & učbeniku pa cepnil.
Včeraj jih je pet vprašala-2 sta nardila, 3je padl. Dons pa smo vsi štirje, ki smo popravljali padli.
Sploh nimam pojma kaj naj naredim, če sem se že zdej tok učil pa nisem naredil. Kako bom šele pol?:'(

P.S; To govorim za Mato-špornova

balocom ::

Moje sožalje.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man

Randomm2 ::

Jaz se tudi počasi odločam na katero gim bi se odpravil...sej se mi še nikamor ne mudi je še pol leta samo vseeno. Prebral sem v bistvu celo temo in nisem dobil preveč dobrega vtisa:\ Sicer me zlo zanima računalništvo samo sem poden v matematki (no če se mi da je druga zgodba) Ker sem v Lj se odločam še med nekterimi in je trenutni favorit Šubičeva....na prvo mestu je pristala ko sem prebral tole temo:D

Je (bil) kdo na FRI?
Mess with the best die like the rest.

iggy ::

NE IT NA VEGOVO!!!

Mogoče so ti to govorili to tudi za druge šole in si rekel ah kje tukaj pa ni tako, no ja, naj ti povem, da v trenutku, ko boš vztopil v šolo se ga boš zajebov u 0.

Zdele sm u drugmu letniku in je dost jeba. Tale tedn kr 4 kontre pišemo ;((
Hey, you're fat!

Doman ::

Ne it!
Če bi imel izbiro nebi šel več sem. Če se učiš je težko, če se ne pa še bolj.

Randomm2 ::

;(( Prepričljivo;(( ...vidm. Hvala za nasvet.:))

Tnx
Mess with the best die like the rest.

Randomm2 ::

Samo še vseeno sem v dvomih...zelo so mi priporočili Šubo samo bom tam še 4 leta če ne več:D, drgnil praktično isto snov kot v osnovni. Mah dobr bom mel pa doma več veselja!
Mess with the best die like the rest.

iggy ::

Mah dobr bom mel pa doma več veselja!

Dream on!:P
Hey, you're fat!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gimnazijska MATEMATIKA vs Vegova

Oddelek: Šola
252213 (1333) WizzardOfOZ
»

Vsi z Vegove(SSER)! (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
9128091 (3051) Pimoz
»

Kaj naj naredim, kaj je bolje (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
719277 (7303) DOOM_er
»

kam naprej (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
649463 (8273) overlord_tm

Vegova tehnična gimnazija (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
11419887 (18147) STASI

Več podobnih tem