Forum » Zvok in slika » MPEG 4 Modifier
MPEG 4 Modifier
ZdM_Asike ::
Hi folk,
prvo pohvale forumu... veliko sam nauco skozi vas forum...
Zdaj pa ... mam probleme z MPEG4Modifier-jem. Loadam movie in a load do 100% in na to vrze ven: '' Too man VOP's in a frame.'' in nato nemorem unpack bitstream....
Z drugim filmom - loada 100% in da iskljucit bitstream ali gda pa cem sparaviti film mi vrze ven ''Non-negative number required. Parameter name count'' . Ali gdo ve kak bi to resil, na PC filmi delaju normalno.
Morda neki drugi program lahko odpakira ta bitstream?
prvo pohvale forumu... veliko sam nauco skozi vas forum...
Zdaj pa ... mam probleme z MPEG4Modifier-jem. Loadam movie in a load do 100% in na to vrze ven: '' Too man VOP's in a frame.'' in nato nemorem unpack bitstream....
Z drugim filmom - loada 100% in da iskljucit bitstream ali gda pa cem sparaviti film mi vrze ven ''Non-negative number required. Parameter name count'' . Ali gdo ve kak bi to resil, na PC filmi delaju normalno.
Morda neki drugi program lahko odpakira ta bitstream?
- zaklenil: CaqKa ()
frenkb ::
Meni se dogaja isto.Pri filmu .avi mi pri 74 % shranjevanja vrze ven isto napako.
Mpeg4 modifier najde v delu User data : DivX999b000p in XviD0036.Pokljukam Unpack bitstream ( Unpack) in po 74 % crkne z isto napako.
Mpeg4 modifier najde v delu User data : DivX999b000p in XviD0036.Pokljukam Unpack bitstream ( Unpack) in po 74 % crkne z isto napako.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
laguna ::
Tudi jaz sem imel probleme z MPEG4 modiferjem in sem s pomočjo tega foruma rešil stvar tako, da sem v virtualu dub odprl film ter ga shranil brez kodiranja torej video in audio direct stream copy ter save as novo ime. Tako sem rešil precej filmov, saj je tudi pri tebi mogoče problem v kakem podatku, ki je napisan v začetku filma oz. v nastavitvah za film. Poskusi, zgubit nimaš nič razen par minut, da ti še enkrat shrani film.
LP
LP
lagunaaaa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24350 (11426) | Alessio983 |
» | [DivXviD] filmi na Divx predvajalnikih brez problemovOddelek: Zvok in slika | 22825 (9826) | bbbb |
» | [divXvid] štekanje/trzanje pri predvajanju (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13704 (7593) | yoco |
» | Mpeg4ModifierModOddelek: Zvok in slika | 5458 (3211) | podtalje |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26363 (13698) | podtalje |