Forum » Zvok in slika » združevanje svcd/divx filma in podnapisov
združevanje svcd/divx filma in podnapisov
TheEdge ::
Pozdravljeni!
Ker sem nov na tem forumu, nisem vedel, kam dati to temo, zato sem kr sem.
Zanima me, kako naj vstavim podnapise v svcd ali divx film, da bi na koncu bilo vse skupaj kot eno(ko bi predvajal film na DVD playerju, da bili podnapisi že del filma) . Se to naredi z kakim programom?
Še eno vprašanje: Ali je možno predvajati svcd film na DVD playerju in potem dodati podnapise?Nikjer ne piše, katere podnapise podpira!Player je pa od Quadro. Na netu pa nič ne piše o njem, v navodilih pa še manj.
prosim za pomoč
Lep pozdrav
Gašper
Ker sem nov na tem forumu, nisem vedel, kam dati to temo, zato sem kr sem.
Zanima me, kako naj vstavim podnapise v svcd ali divx film, da bi na koncu bilo vse skupaj kot eno(ko bi predvajal film na DVD playerju, da bili podnapisi že del filma) . Se to naredi z kakim programom?
Še eno vprašanje: Ali je možno predvajati svcd film na DVD playerju in potem dodati podnapise?Nikjer ne piše, katere podnapise podpira!Player je pa od Quadro. Na netu pa nič ne piše o njem, v navodilih pa še manj.
prosim za pomoč
Lep pozdrav
Gašper
kr neki
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Stepni Volk ::
Prav imate... teme obstajajo... in ena je celo STICKY: DVD+dodatni podnapisi
za Divx-e: [divXvid] podnapise vkodirat v divx...
Na levi je "iskanje", ki bo našlo še temo za SVCD.
Zaklepam.
za Divx-e: [divXvid] podnapise vkodirat v divx...
Na levi je "iskanje", ki bo našlo še temo za SVCD.
Zaklepam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28382 (7818) | LexLuthor |
» | Pretvorba DIVX v KVCD-kako zapečt z dvd pekačemOddelek: Zvok in slika | 1556 (1477) | CaqKa |
» | SKVCDOddelek: Zvok in slika | 3164 (2232) | Caligula |
» | Kako convertirat DivX v VCD??Oddelek: Zvok in slika | 4536 (3172) | jabe |
» | Gledal bi filme na TV-ju, ampak brez TV-OUT funkcijeOddelek: Zvok in slika | 1741 (1333) | pivmik |