Forum » Zvok in slika » Kako gledat DVD v BS PLAYERJU?
Kako gledat DVD v BS PLAYERJU?
Judas ::
Pozdravljeni
Imam eno vprašanje!
Na DVD snemalniku sem posnel film in vse zaključil in na računalniku da gledam v programu DVD Video, zanima me če bi lahko gledal v BS PLAYERJU....?
Hvala za odgovor!
[edit - zgrešil oddelek? - vsc]
Imam eno vprašanje!
Na DVD snemalniku sem posnel film in vse zaključil in na računalniku da gledam v programu DVD Video, zanima me če bi lahko gledal v BS PLAYERJU....?
Hvala za odgovor!
[edit - zgrešil oddelek? - vsc]
- spremenil: Vesoljc ()
endurist ::
Če imaš naložen novejši ffdshow, si obkljukaj codec MPG2, pa boš stvar lahko gledal z bsplayer-jem.
Judas ::
Hvala!
Jaz bi rad spremenil obliko iz VOB-a v npr. AVI
Zlovdal sem si program WinAVI Video Converter in je vse OK, le tisti nadležni napis vmes na sliki me zelo moti
Obstaja še kakšn podoben program?
Hvala
Jaz bi rad spremenil obliko iz VOB-a v npr. AVI
Zlovdal sem si program WinAVI Video Converter in je vse OK, le tisti nadležni napis vmes na sliki me zelo moti
Obstaja še kakšn podoben program?
Hvala
Kekec ::
Če se ne motim bs player ne podpira predvajanja DVD-jev ... ker če hočejo omogočit to opcijo potem morajo plačat licenco to pa staaaaane .
zavajon ::
@Judas
To lahko narediš z Virtualdub, imeti moraš še kodek za enkodiranje. Priporočam ffdshow.
V Virtualdub odpreš vob fajl, v menuju izbereš Video -> Full processing mode, nato v Video -> Compression izbereš en MPEG4 kodek, katerega želiš uporabiti. Tega moraš še skonfigurirati glede na željeno kvaliteto in velikost izhodnega fajla.
Če uporabiš ffdshow, nastaviš v tabu Encoder v prvi vrstici Encoder: MPEG 4, FOURCC: npr. XVID, Mode: željeno kvaliteto (npr. One pass-Quality). Te nastavitve so samo kot primer.
Za več informacij glede nastavitev ffdshow povprašaj tukaj, teh res ni malo, za začetek upoštevaj izčrpen odgovor CaqKa v zgornjem postu.
lp
To lahko narediš z Virtualdub, imeti moraš še kodek za enkodiranje. Priporočam ffdshow.
V Virtualdub odpreš vob fajl, v menuju izbereš Video -> Full processing mode, nato v Video -> Compression izbereš en MPEG4 kodek, katerega želiš uporabiti. Tega moraš še skonfigurirati glede na željeno kvaliteto in velikost izhodnega fajla.
Če uporabiš ffdshow, nastaviš v tabu Encoder v prvi vrstici Encoder: MPEG 4, FOURCC: npr. XVID, Mode: željeno kvaliteto (npr. One pass-Quality). Te nastavitve so samo kot primer.
Za več informacij glede nastavitev ffdshow povprašaj tukaj, teh res ni malo, za začetek upoštevaj izčrpen odgovor CaqKa v zgornjem postu.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59287 (14435) | BaRtMaN |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28382 (7818) | LexLuthor |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12603 (10458) | Jst |
» | Film malo pred koncem zaštekaOddelek: Zvok in slika | 2017 (1940) | mmilos |
» | DV v mpeg,divx,...Oddelek: Programska oprema | 2010 (1862) | pivmik |