Forum » Navijanje » ATI 9800SE v 9800 Pro!
ATI 9800SE v 9800 Pro!
čigra ::
Zdravo,
moj prvi post na Slo-Tech ovih straneh.
Mogoče je se je že gdo srečal z naslednjim problemom:
z softmodom sem "transformiral" grafično Saphire ATI 9800SE 128 MB v 9800Pro (ATITool izpise, da je odprtih vseh 8 pipic, pa tudi 3D view izpise podatke za 50% vecje, kot pri nespremenjeni grafični).
Vendar se pojavljajo problemi v smislu nekih "pikic" in "kvadratkov" na desktopu, pa sploh se nisem navijal tako spremenjene grafične (na primer: odprem display propertis in že takoj na prvo vidim, da so določeni deli pokcasti; nekatere ikone na desktopu nimajo "finega roba" ampak so pikcaste, prav tako v quick lounchu ali start meniju).
Zaigral sem Half-Life 2 in ce se priblizam kaksni povrsini, se pojavljajo neki cudni kvadratki in pikice (površina ni "ta prava").
Obstaja kakšna rešitev al kar nazaj k starim driverjem za grafično?
Hardware, ki ga uporablajm: P4 3.4 GB, MSI 865 Neo3, 512 MB DDR 400 Kingston, grafika že omenjena itd.
LP
moj prvi post na Slo-Tech ovih straneh.
Mogoče je se je že gdo srečal z naslednjim problemom:
z softmodom sem "transformiral" grafično Saphire ATI 9800SE 128 MB v 9800Pro (ATITool izpise, da je odprtih vseh 8 pipic, pa tudi 3D view izpise podatke za 50% vecje, kot pri nespremenjeni grafični).
Vendar se pojavljajo problemi v smislu nekih "pikic" in "kvadratkov" na desktopu, pa sploh se nisem navijal tako spremenjene grafične (na primer: odprem display propertis in že takoj na prvo vidim, da so določeni deli pokcasti; nekatere ikone na desktopu nimajo "finega roba" ampak so pikcaste, prav tako v quick lounchu ali start meniju).
Zaigral sem Half-Life 2 in ce se priblizam kaksni povrsini, se pojavljajo neki cudni kvadratki in pikice (površina ni "ta prava").
Obstaja kakšna rešitev al kar nazaj k starim driverjem za grafično?
Hardware, ki ga uporablajm: P4 3.4 GB, MSI 865 Neo3, 512 MB DDR 400 Kingston, grafika že omenjena itd.
LP
Shark-357 ::
žal imaš en cevovod poškodovan zato imaš artefakte
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Shark-357 ()
SebaR ::
Pejt jo zamenjat in poskusi srečo še enkrat :P
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
čigra ::
Ja, jo bom poskusal zamenjat.
Kakšna pa je sploh statistična verjetnost, da se mi ta sreca nasmehne?
Pa še to: selektivno odpiranje cevovodov (npr. dveh dodatnih) obstaja (in je sploh smiselno)?
Kakšna pa je sploh statistična verjetnost, da se mi ta sreca nasmehne?
Pa še to: selektivno odpiranje cevovodov (npr. dveh dodatnih) obstaja (in je sploh smiselno)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | radeon 9800se oklepanje cevovodov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 9630 (5605) | Tilen |
» | Spet, Powercolor 9800SE?? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4865 (3625) | PCman |
» | hercules 9800 SE AIW (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3914 (2527) | Tito |
» | Vse za Radeon 9800SE! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4393 (3257) | Tilen |
» | flashanje R9800-->R9800XTOddelek: Navijanje | 1598 (1004) | DjTonic |