Forum » Strojna oprema » rjav xp2400+
rjav xp2400+
sirotka ::
Zdravo!
Rjav xp2400+...je to mobilni al kak, ker je mp že odklenjen tovarniško?
Kako je kaj z navijanjem takih athlonov.
hvala in lp
Rjav xp2400+...je to mobilni al kak, ker je mp že odklenjen tovarniško?
Kako je kaj z navijanjem takih athlonov.
hvala in lp
Zheegec ::
Po barvni težko določiš, kakšen AXP je to.
Poglej OPN kodo, pa poGooglaj.
Aja, če je MP odklenjen navzgor je to Tbred-B, če pa samo navzdol pa je to Mobile.
Poglej OPN kodo, pa poGooglaj.
Aja, če je MP odklenjen navzgor je to Tbred-B, če pa samo navzdol pa je to Mobile.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
navzdol in navzgor se ga spreminja...potem je mobiln? Samo, a nimajo mobilni majnšo default voltažo? Ker ta ma isto 1.65v?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sirotka ()
Še 1x preberi kaj sem napisal. Pri Mobile gre MP samo dol, pri Tbred-B pa tudi gor (in seveda tudi dol).
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
ok, samo moj tbred b je zelen in mp zaklenjen. Ta je pa odklenjen gor in dol, pa rjav...? Pač tega nimam doma, bi pa menjal z mojim AUIHB , samo ne morm mp odklent za tega rjavega. Se ta serija dobro navija?
Pač ravno s Tbred-B je AMD začel zaklepati procesorje, tako da so nekateri zaklenjeni, nekateri pa ne.
Navijajo se pa pač tako kot Tbred-B; poglej bazo AMD steppingov (oddelek navijanje), pa boš dobil občutek. Itaq je to vse zelo odvisno.
Navijajo se pa pač tako kot Tbred-B; poglej bazo AMD steppingov (oddelek navijanje), pa boš dobil občutek. Itaq je to vse zelo odvisno.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
DominusSLO ::
Barva nima veze z ničemer, vzami proc v roke in si prepiši vse kar piše gor.
Moj ex proc xp 1500+ je bil rjav, ko sem ga skuru(padu dol hladilnik, ker sem bil mona ), pa so mi dali novega zelenega. V glavnem je bil isti, samo barva drugačna.
Moj ex proc xp 1500+ je bil rjav, ko sem ga skuru(padu dol hladilnik, ker sem bil mona ), pa so mi dali novega zelenega. V glavnem je bil isti, samo barva drugačna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baza AMD-jevih steppingov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Navijanje | 43563 (16347) | peter_ki |
» | Navijanje Tbred-ov A in B (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Navijanje | 64792 (27215) | GaS |
» | Duron 1600 MHz Applebred (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 12573 (8338) | nimus |
» | Vedno več Tbred-ov BOddelek: Novice / Procesorji | 2177 (2177) | lambda |
» | kako prepoznat thoroughbread-a ??Oddelek: Strojna oprema | 2832 (2352) | jani |