Forum » Strojna oprema » DVD pekač in nekateri prazni mediji
DVD pekač in nekateri prazni mediji
Space Surfer ::
Liteon SOHW 1633S dvd-rw mi noče brat sony-jevih praznih dvd medijev. na njih piše, da so nek nov standard "high-speed media 8x" in da mogoče niso kompatibilni z vsemi pekači in da je pri nekaterih potrebna SW nadgradnja. Sem si update-al firmware, a nič ne pomaga. Ma kdo še kakšen predlog? Kako naj pa sploh vem, katere prazne dvd-je kupit, da jih bo pekač potem bral??
hvala in lp!
hvala in lp!
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Quikee ::
Lahko bolj natancno napises kje ga ne zazna... pa kateri program uporabljas za pecenje. Glede na to da mas 16x pekac ni problem v firmware-u. Verjetno lezi nekje drugje.. verjetno v software-u za pecenje. Ce mas Nerota ga probaj se 1x namestit oz. namesti zadnjo razlicico Nera 6.6.0.6.
Space Surfer ::
Ko sestavim kompilacijo (v Nerotu 6.0.0.11) in kliknem "burn the current compilation" mi napiše, naj vstavim prazen medij v pekač in ko to naredim, še vedno piše, da je "drive empty". Če grem pod "disc info" piše "disc not inserted or drive not ready". Zanimivo je tudi, da mi ponavadi, ko vstavim prazen dvd, že winsi XP odprejo okence, kjer lahko kliknem na "burn dvd", pri teh sony-jevih ploščkih pa tega ni! Bom poskusil nadgradit nerota, če bo pomagalo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem pri zapisu CDjaOddelek: Pomoč in nasveti | 955 (737) | Han |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102997 (27506) | nuclear |
» | Problemi z DVD pekoOddelek: Pomoč in nasveti | 1140 (926) | jackorsen88 |
» | Nec 2510a ne bere praznih DVD-jevOddelek: Strojna oprema | 1311 (1111) | marS |
» | Kateri DVD+/-RW? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9607 (7231) | AtaStrumf |