Forum » Strojna oprema » Nec 2510a ne bere praznih DVD-jev
Nec 2510a ne bere praznih DVD-jev
kiros ::
hotu sm povedat da ne zazna velikost dvdja. Kot da ne bi vstavil nic v enoto. Moral pa bi zaznat 4.7 gb
kiros ::
kod dam cd v enoto mi zazna 702 MB prostora. Ko pa dam dvd mi ne zazna nic, zato ko hocem nekaj zapect mi napise premalo prostora na dvdju.
Glavca ::
S kerim programom pa delaš? Če je Nero a maš mogoče eno zadnjih verzij ki podpirajo DVDpeko.
bf4ed ::
Meni dela ta Nec tudi malo čudno.
Če najprej dam not prezen cd ali dvd in zaprem vrata in komaj zatem zaženem neroja (zadnja verzija) mi ne prepozna pogona.
Tak da morem najprej neroja zagnat sestavit kompilacijo pritisnit burn in ko nero javi naj vstavim prazen cd ali dvd komaj potem zaprem vrata od rekordera. Potem pa peče normalno naprej.
Sem sprobal tudi starejše neroje.
Samo zdaj nisem siguren če je to napaka pogona ali programa, drugega programa pa ne bom sprobaval ker ga nimam in se mi niti ne da.
Če ima kdo podobne težave naj sproba tudi druge programe.
Če najprej dam not prezen cd ali dvd in zaprem vrata in komaj zatem zaženem neroja (zadnja verzija) mi ne prepozna pogona.
Tak da morem najprej neroja zagnat sestavit kompilacijo pritisnit burn in ko nero javi naj vstavim prazen cd ali dvd komaj potem zaprem vrata od rekordera. Potem pa peče normalno naprej.
Sem sprobal tudi starejše neroje.
Samo zdaj nisem siguren če je to napaka pogona ali programa, drugega programa pa ne bom sprobaval ker ga nimam in se mi niti ne da.
Če ima kdo podobne težave naj sproba tudi druge programe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bf4ed ()
marS ::
kot mam jaz izkušenj je treba Nerotu povedat oz. izbrat kam naj peče na cd ali na dvd . Vedno pa ostane tisti medij katerega si zadnjega pekel.
...no more heroes...
https://ilbis.com/
https://ilbis.com/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | disk se noče formatiratOddelek: Pomoč in nasveti | 3273 (2518) | Ikspe |
» | Težava z branjem cd-jevOddelek: Strojna oprema | 1992 (1571) | opeter |
» | NEC ND-4550A-ne snema dvd-jev!!Oddelek: Strojna oprema | 5472 (2454) | hudychk |
» | Optiarc AD-7173A!! Kaj je res tako zanič? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8626 (5637) | mtosev |
» | Kako posneti 750 mb na 800 mb cd-r???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2530 (2186) | 5er--> |