Forum » Omrežja in internet » stran se mi ne odpre
stran se mi ne odpre
ozajris ::
Že kar nekaj časa se mi nočejo odpreti nekatere spletne strani, ki so se mi prej odprle. Pri prijatelju pa se normalno odprejo. Sam pr men ne . Oba pa imava ADSL.
Če gdo kaj ve naj mi prosim napiše.
Če gdo kaj ve naj mi prosim napiše.
http://www.slo-eggdrop.com/
in strani za i-line in tunnel broker...je pa nekaj drugih, sam se ne spomnim zdej.
in strani za i-line in tunnel broker...je pa nekaj drugih, sam se ne spomnim zdej.
OmegaBlue ::
Imata nastavljene enake DNS serverje? Ali imaš kak čuden firewall.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
za serverje nevem, ker jih tudi nastavit neznam
drugače pa imam Kerio firewall in NOD32 antivirusni program. Sem pa tudi probal da oboje izklopim, sam mi strani useeno ni odprlo.
drugače pa imam Kerio firewall in NOD32 antivirusni program. Sem pa tudi probal da oboje izklopim, sam mi strani useeno ni odprlo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 427327 (10611) | Freakylion |
» | V domačem omrežju neznani računalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5418 (4479) | Brane22 |
» | Webmin errorOddelek: Operacijski sistemi | 2313 (1820) | xtrat |
» | Svetovni dan IPv6 bo 8. junija (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 18944 (16795) | MrStein |
» | linux server (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8512 (7519) | #000000 |