Forum » Loža » Anketa
Anketa
explorer ::
Prosim vse, da mi pomagate pri raziskavi za seminarsko nalogo pri predmetu Teorija in zgodovina komuniciranja. Anketa je kratka!
Povezava do ankete
Že vnaprej hvala!
Lep pozdrav, Igor
Povezava do ankete
Že vnaprej hvala!
Lep pozdrav, Igor
OwcA ::
5. Katera oblika oglaševanja na internetu vas najbolj moti?
spam (nezaželjena elektronska pošta)
pop-up (oglas, ki se odpre v novem oknu)
banner (pasica na vrhu strani, ki vsebuje oglas)
spyware programi (nezaželjeni programi, ki prikazujejo oglase)
Z dobro nastavljenim sistemom je lahko človek bolj ali manj imun na vse. Tako postane anketa rahlo nesmiselna.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Študiram medijske komunikacije na FERIju v Mb. Owca, kaj točno si mislila s tem, da je vprašalnik nesmiseln. V vprašalniku me v bistvu zanimajo v glavnem bannerji, torej zadnjih nekaj vprašanj, še posebej najbolj zadnje vprašanje. Rezultati so že kar pozitivni, večino ljudi res ne opazi bannerja na vrhu strani :)
LP, Igor
LP, Igor
OwcA ::
Recimo, da delam na Linuxu in uporabljam FF z Adblock razširitvijo ali čim podobnim. S tem odpadejo vse možnosti razen spama in redkih pasic (predvsem samoreklame). K temu pridaj še poštni strežnik z dobrim spam filtrom in premišljeno razdajanje tistih naslovov, ki jih dejansko uporabljam in odpade tudi spam. Kaj ostane? Nič.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Razumem kaj hočeš povedati. Imaš prav v enem pogledu. Ampak jaz sem seveda mislil v primeru, da ne uporabljas omenjenih programov. Meni grejo recimo na živce tatovi, uporabljam Microsoft Policija, a se ta le redko odzove :) Čeprav mi ni na koncu ni storjene nobne škode, bi svet bil vseeno lepši brez njih. Torej moje vprašanje je v bistvu, kaj bolj sovražite pijane voznike, tatove ali pretepače? Ti kot pameten uporabnik interneta si imun na to, a vseeno dvomim, da te na splošno recimo spyware ne moti.
Malo za šalo, malo zares, ampak hvala za komentar!
Lp, Igor
Malo za šalo, malo zares, ampak hvala za komentar!
Lp, Igor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bolha grafično prenovljena (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11334 (6669) | BCSman |
» | Prihaja tarčno oglaševanje na TV (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 8971 (6771) | kuglvinkl |
» | Potek raziskave o odnosu do spletnega oglaševanja na Slo-Techu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 8468 (7042) | poweroff |
» | Raziskava o odnosu do oglaševanja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8311 (7044) | poweroff |
» | Koliko oglasov na Slo-Tech?Oddelek: Novice / Obvestila | 2108 (2108) | noogy2noogy |