Forum » Loža » Bolha grafično prenovljena
Bolha grafično prenovljena
Icematxyz ::
Iskanje deluje porazno. S tem je bolha za moje pojme postala neuporabna.
Če grem pod napredo iskanje in izberem rubriko "pomnilniki" in vpišem "ddr2" in označim išči po naslovu in opisu vrne:
To da bi lokaliziral iskalni niz tudi več ne deluje. Na stari bolhi sem še lahko izbral regijo in mi je vsaj približno vrglo ven rezultate točne. Na novi pa to sploh več ne deluje. Na noi bolhi sploh ne vem več a bom kupil od nekoga iz lj mb ali afganistana zadeve. Na starejši različici je za silo to še delovalo.
Škoda za bolho. Zaradi pretiranih reklam v preteklosti mi tako ni bila preveč všeč. Ampak vsaj delovalo je iskanje.
Kako naj pa uporabljaš takšen portal če ne deluje iskanje ?
Če grem pod napredo iskanje in izberem rubriko "pomnilniki" in vpišem "ddr2" in označim išči po naslovu in opisu vrne:
V naši bazi ni oglasov, ki vsebujejo iskano besedo.
Predlagamo ponovno iskanje po podobni besedi
To da bi lokaliziral iskalni niz tudi več ne deluje. Na stari bolhi sem še lahko izbral regijo in mi je vsaj približno vrglo ven rezultate točne. Na novi pa to sploh več ne deluje. Na noi bolhi sploh ne vem več a bom kupil od nekoga iz lj mb ali afganistana zadeve. Na starejši različici je za silo to še delovalo.
Škoda za bolho. Zaradi pretiranih reklam v preteklosti mi tako ni bila preveč všeč. Ampak vsaj delovalo je iskanje.
Kako naj pa uporabljaš takšen portal če ne deluje iskanje ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Icematxyz ()
Klemenn ::
bolha ni več zastonj?
Prodam:
s fiksno ceno (1.00 EUR)
avkcijski oglas (1.00EUR)
po dogovoru (1.00EUR)
podarim (0.00EUR)
Kupim:
kupim (2.00EUR)
Prodam:
s fiksno ceno (1.00 EUR)
avkcijski oglas (1.00EUR)
po dogovoru (1.00EUR)
podarim (0.00EUR)
Kupim:
kupim (2.00EUR)
Volk| ::
Zakaj več ni opcije(ali sem spregledal), da ti pošlje mail ko ti kak oglas poteče?!
Uporabna zadeva, pa je ni.
Uporabna zadeva, pa je ni.
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bolha (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9897 (911) | mrTwelveTrees |
» | Bolha plačljiva (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 37646 (14999) | PersonaRuda |
» | Z bolha.com je konec - kam naj grem? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20252 (15886) | Ziga Dolhar |
» | Kdo je bolha.com ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13331 (8642) | Gandalfar |