Forum » Zvok in slika » Brenčanje v zvočnikih
Brenčanje v zvočnikih
framen ::
Imam Waitec Vision HTX domači kino in ko predvajam film ali glasbo brenči v zvočnikih.To se zgodi samo če berem podatke z DVD-ja oz. CD-ja. Če npr. poslušam radio ali pa imam na vhodu zvok s televizije ne brenči več. Ima kdo kake podobne izkušnje s tem in mi zna kdo pomagat?
zlabo ::
Se pravi, če imaš izvor potihom, potem ne brenči?
Če je temu tako, imaš verjetno malo probleme z slabim DVD playerjem
LP, zlabo
Če je temu tako, imaš verjetno malo probleme z slabim DVD playerjem
LP, zlabo
zlabo ::
Kaj pa če odklopiš CD-player?
Prej si napisal da samo takrat ko ti vrti dvd ali pa cd-r. Če temu ni tako imaš potem očitno probleme z masami, na to temo je blo pa že kar precej napisano na forumu. Malo poišči v oddelku "Zvok in slika" in po oddelku "Elektrotehnika in elektronika".
LP, zlab
Prej si napisal da samo takrat ko ti vrti dvd ali pa cd-r. Če temu ni tako imaš potem očitno probleme z masami, na to temo je blo pa že kar precej napisano na forumu. Malo poišči v oddelku "Zvok in slika" in po oddelku "Elektrotehnika in elektronika".
LP, zlab
mitko25 ::
Framen:
Napiši kakoimaš priklopljen hišni kino? Dogaja se ponekod, da imajo probleme z kabelsko napeljavo ki ni ozemljena in zaradi tega prihaja do brnenja v zvočnikih!! Iste težave sem imel sam, ko sem imel divx enoto povezano s televizorjem! Če je temu tako, ti priporočam, da se zglasiš pri vašem kabelskem operaterju, oni bodo že vedeli v čem je fora! (obstajajo nekakšni filtri, ki zadevo rešijo)
L.p.Mitja
Napiši kakoimaš priklopljen hišni kino? Dogaja se ponekod, da imajo probleme z kabelsko napeljavo ki ni ozemljena in zaradi tega prihaja do brnenja v zvočnikih!! Iste težave sem imel sam, ko sem imel divx enoto povezano s televizorjem! Če je temu tako, ti priporočam, da se zglasiš pri vašem kabelskem operaterju, oni bodo že vedeli v čem je fora! (obstajajo nekakšni filtri, ki zadevo rešijo)
L.p.Mitja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plazma LG 50 pk350 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 64339 (41309) | rezator |
» | ali je kriva intergrirana zvočna?Oddelek: Strojna oprema | 926 (790) | Rainbow Dash |
» | brum v zvočnikih ob scrollanjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1267 (921) | xxurban |
» | Zatemnjevalnik luči brenčiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1923 (1695) | Azrael |
» | Piskajoč monitorOddelek: Strojna oprema | 1876 (1585) | ali3n |