» »

Pretorijanec.

Pretorijanec.

hatch ::

Zakaj jaz novic, ki jih napise on ne prenesem?

- v novice daje svoje subjektivno mnenje
- brezveze dolgovezi
- subject je zgodba zase, ne pa povzetek zgodbe

subjecti by pretorijanec:
FBI reče: "Ups"
Čistilka Fata
Jao
Organsko pakiranje
AMD spremenil cene
ABIT KG7
Dobre novice
itd...
Od tega je samo subject "AMD spremenil cene" tak, iz katerega je kolikortoliko razvidno o cem novica govori...

Za kontrast naj dam nekaj subjectov Slycerja, ki je en najboljsih piscev na slo-techu.
1 GHz Celeron kmalu
UMC-jevi problemi
Slabe razmere na trgu DRAM čipov
Intel spet niža cene procesorjev
RDRAM napada
Dve novi KT266 plošči iz DFI
Gigabyte in problemi z GA-7SDX

Torej vsak subject jasno pove, o cem novica govori, in ce nas tema ne zanima, nam ni treba brati novice.

In ne mi rect, pa naj jaz naredim bolje.. ker novic ne pisem ravno zato ker sem pri tem slab.

asPeteR ::

A veš zakaj se v Genovi borijo predstavniki različnih ogranizacij, ko poteka srečanje G8?

Simko ::

Joj, koliko moje izkušnje s Pretorijancem govorijo ti bo rekel: "Pa kaj me briga, če te motim. KAj se samo buniš? Pa kaj imaš proti Slo-Tech-u"

Pa saj večina njegovih novic je kar dobrih, je pa res, da je mnogo subjektivnih opazk noter. Enkrat je rekel, da jih več ne bo...in jih je manj :c)

There are no stupid questions, just stupid people.

luni ::

No in kaj bo v svoj zagovor povedal Pretorijanec? :)
Artificial Intelligentia

msmiha ::

Rajše ne bo nič. No pa tisto s čistilko fatao tiže nekaj pove. Ko je pa napisal, da AMD spreminja cene pa nisem vedel al jih niža ali viša. Sedaj vem ko sem šel gledat.:\
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

||_^_|| ::

čudno..mene pa glih teli naslovi novic od pretorijanca pritegnejo h branju le-teh.

paper ::

paper: wtf? (sam una fora je pa dobra:))

R0K ::

||_^_|| : ti ni kapnlo da je to od pretorjanca pejđ =

Fora je v tem, da mi ni treba brati ce me tema ne zanima... Naprimer "cistilka fata" bi lahko govoril o cistilnih strojih za cesto, ki me zanimajo manj kot Lojzetova kila. (kdorkoli ze to je)

Sicer pa.. Manj ko ves, bolje spis.

Yohan del Sud ::

Eh sto ljudi, sto čudotov. Pretorjančevi članki so sami po sebi povsem na ravni, naslovi bi sicer lahko bili bolj določeni, ampak mene ne motijo ker obvladam hitro branje in imam fotografski spomin 20x20 pixlov.

jst mam pa lev štumf strgan.

sketch ::

Jah, ne vem... zdi se mi, da ni take hude krize... Vsak ima pač svoj stil pisanja. Pa itak človeku to, da preleti novico, pobere točno 3,62 sekund več kot pa če samo prebere naslov. Ne vidim hudega zločina v Pretorijančevih naslovih....

lp
s.
Adapt and overcome.

kockish ::

To, da so naslovi bedni, je dejstvo. In nima smisla govoriti ah, sej je v redu, sej takoj preberes novico. Sploh ne. Ce ima novica naslov o necem, kar te ne zanima, pac novice ne preberes. Ce pa so naslovi bedni imas dve moznosti: preberes vse ali pa ne preberes nic. Ce nimas casa na pretek ponavadi izberes drugo moznost.

Izbrati pravi naslov ni tezko - le bistvo novice poves, ne pa krneki. Upam da se bo pretorjanec odslej bolj potrudil.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[+/-]Kritika NOVIC (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Slo-Tech
49147333 (22600) CaqKa

Nesposobnost

111394 (1100) Tomi
»

DirectX 8.1 zunaj!

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
182371 (2371) Senitel
»

slo tech admini !!!!