» »

Mitsumi predstavlja DW-7800TE

Mitsumi predstavlja DW-7800TE

CDRLabs - Mitsumi je na Cebitu predstavil novo DVD+RW enoto DW7800TE, s katero bomo po napovedih lahko pisali na DVD medije z 2.4x hitrostjo, poleg tega pa tudi 40x pisali (ter brali) CD-R-je in s kar z 20-kratno hitrostjo prepisovali standardne CD/RW medije. Enota sama bo sebi ne izgleda nič posebnega toda lastnosti so prav zanimive. Edino kar lahko moti je Mistumijeva slaba lastnost - kvaliteta. Bomo videli. Za kratek opis pojdite sem, če pa imate slučajno željo po poročilu iz Cebita v Japonskem (!) jeziku, kjer je tudi malo več napisanega o novi enoti pa kliknite semkaj.

12 komentarjev

Cosmo ::

no kar lahko moti je Mistumijeva slaba lastnost - kvaliteta


Ne bi rekel - sam imam Mitsumija 4805TE (32x/8x/4x) in sem ze spekel 1000+ cdjev, pa se vedno deluje super (0 coasterjev), pa se 99 min cdje pece, kar vecina ostalih ne more.
Torej - keep up the good work mitsumi

BigFoot ::

se strinjam, men je tud moj Mitsumi 4x delal super

bradek ::

Se opravicujem, ni bil glih moj namen blatit Mitsumijevo ime, eni majo dobre eni pa slabe izkusnje, jest imam vse prej kot dobre z Mitsuimijem. Pac vecina s katerimi se pogovajam imajo iste probleme, preobcutljivost na majhne napake na cdjih ipd... Povsod pa obstajajo izjeme, v to ni dvoma.

Lp
Brad3K

sifu ::

evo se ene izjeme...z mitsumijem nobenih problemov ze kar nekaj let

BigFoot ::

še večja fora, kdaj pa kdaj sem našel kakšen CD ki ma ga moja dva druga pogona (DVD in CD-ROM) nista mogla prebrati. glej ga glej, Mitsumi ga je prebral :D

attackiko ::

Imel sem 2 mistumija, eden samo CD - je po par letih začel štrajkat pri nekaterih CDROMih, mam pa še CDRW 4x, ki noče več CD-RW plošč zapisovat.. ampak zato pa pridno peče CDR plošče

HUDiR ::

Imel sem CD-rom 4X ni crknu, ampak sem se ga navelical.
CR-4802TE sem kupu, na priporocilo revij kot najzanesljivejši pekac, leta 1998 in do sedaj mi je speku še vsako šaro k sem jo not vtaknu. Ja, kar neki mark je blo. Slava mu.

MadMax ::

Ce najdes kak delujoci CD-ROM starejsi kot je 16x Funai, je to 99% Mitsumi (ze nekaj casa edini 4x ali 6x, ki se delajo).


Njihova slabost nikakor ni slaba kvaliteta, ampak pocasnost (predvsem pocasno prepoznavanje vstavljenega medija).




O izjemah pa raje ne bi... Sicer bom opisal izkusnje s Teaci:'(

mojsterpeter ::

jst mam še zmeri mitsumija 4x piše 8x bere in dela brez problemovin tut men se j e že zgodil da teac 40x cd-rom ni prebral cd-ja (čeprav prebere skoraj vse cd-je, celo take ki so kot bi se sankal po njih) mitsumi ga pa je... mitsumi je kvaliteten; če si pa dobil zanič primerek bi ga pa mogu zamenjat!

bradek ::

8-O
Moram priznat da ste me presenetil s temi posti tukile...mogoce sm mel pa samo jest slabo roko pri izbiri Mitsumijevih enot...kar se pa tice Teaca...nevem zakaj ampak tole je prvic da slisim da kdo govori cez Teac. Teac slovi bo najboljsih pekaci dalec okoli, vsaj kakor je meni znano iz raznih revij in interneta... ?!

Lp
Brad3K

bf4ed ::

Saj Teac je dober sam mam 40x Cdrom, in me je nekaj časa dobro delal, ;( po 2 letih začel nekaj jebat enkrat je bral cdje enkrat ne.
In kaj mislite je bila fora da ni deal vedno, tisti spofukani kabli notri kaj povezujejo vezja med seboj so se majali in sem dal en papirček pod njih in zdaj dela vse ok.Če ne znate kaj mislim, vam ni treba znat dokler nimate slučajno istega problema .

benetom ::

Tudi moj MITSUMI (4x,2X,8X) je spekel že čez 1000 CD-jev pa ni problema z njim. Le malo bolj na doolgoo peče :) ampak speče pa , na koncu :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Philips 1640P in BenQ 1620 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Strojna oprema
34527063 (12014) e-marko
»

Letos pričakovanih 100 milijonov prodanih Blu-rayev

Oddelek: Novice / Optične enote / mediji
133360 (2557) Smeagol
»

NERO in hitrost pečenja

Oddelek: Programska oprema
141405 (1180) gruntfürmich
»

300 GB holografski CD

Oddelek: Novice / Diski
394519 (2855) driver_x
»

DVD in zapisovanje 8Gb

Oddelek: Strojna oprema
322009 (1450) Dr_M

Več podobnih tem