Forum » Zvok in slika » Open GL
Open GL
mamut ::
Cau
V programu ER Mapper mi vrze error, da mi display ne podpira Open GL. Kaj to pomeni? Mam 3D Prophet II GTS Pro grafiko v cem je fora.
Prosim pomoci.
V programu ER Mapper mi vrze error, da mi display ne podpira Open GL. Kaj to pomeni? Mam 3D Prophet II GTS Pro grafiko v cem je fora.
Prosim pomoci.
Senitel ::
Ma ti nisi dodelan...
mamut: Kakšen program je to, pa točno kakšen error vrže vn (komplet message)?
mamut: Kakšen program je to, pa točno kakšen error vrže vn (komplet message)?
mamut ::
Program je ER Mapper 5.5 (črnjakar), errop se glasi:
Sorry, your display does not support OpenGL. You will not be able to use any of the 3D Algorithm view modes.
Čudno je to, da je nekoc zadeva špilala.
Sorry, your display does not support OpenGL. You will not be able to use any of the 3D Algorithm view modes.
Čudno je to, da je nekoc zadeva špilala.
Cr00k ::
hja.......samo jst vseeno dvomim v driverje.....daj malo poiskusaj z razlicnimi detonatorji
Senitel ::
Ja Detonatorji so driverji za GeForce. Downloadi si 12.41 (uradni) direkt iz NVidie (www.nvidia.com), potem poskrbi, da stare driverje povsem odstraniš in inštaliraj te...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poraz grafe Asus FX 5900? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 7948 (5747) | rap3r |
» | Igre ne delajo v Win XpOddelek: Pomoč in nasveti | 1312 (1056) | Soncek |
» | Detonator 40.41 XP driversOddelek: Strojna oprema | 2243 (1185) | PassTrough |
» | innoGF2: enako v win98Oddelek: Pomoč in nasveti | 1047 (800) | TTT |
» | problem (najverjetneje) z Leadtek GF4Ti4400 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3321 (2611) | Blizz |