Forum » Pomoč in nasveti » Igre ne delajo v Win Xp
Igre ne delajo v Win Xp
Soncek ::
Pozdravljeni, imam Athlona 1200, Geforce 2 MX, 128 Mb Rama DDR 2100, in v win Xp Professional SP1 in navadnih brez SP ne delajo igre, medtem ko v Win 98 in ME dela vse ok. Nalozil sem ze dve verziije detonatorjev in ni nic boljse. Tudi Directx 9 sem dal gor. Cim pride v igro zasteka.
Ima mogoce se kdo tak problem?
Ima mogoce se kdo tak problem?
Bom probu tudi to cim dobim ram. Sam ne delajo niti kaksne brezvezne igre kot Swen itd.., sam microsoft karte. Tudi igre od Microsofta ne delajo, sm pa snel tanove detonaroje in tudi ne pomaga.
Mavrik ::
Rami nimajo veze, ker sem jaz na 128 berz problema laufal tudi UT 2k3. Preveri če se kaka komponenta ne pregreva.
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
Naredil sem tako kot si rekel, zalaufal dxdiag in dal test directdraw in direct3D. Directdraw gre skozi ok, cim dam Direct3D pa racunalnik zasteka (crn enkrat) in morem resetirat. Mogoce ves kaj bi blo narobe?
Aja pa se pod Display pise spodaj pod Notes : The file nv4_disp.dll is not digitaly signed
Aja pa se pod Display pise spodaj pod Notes : The file nv4_disp.dll is not digitaly signed
flipflop ::
Daj driverje uninstall,pa nove gor. Je pa en moj kolega imel podoben problem,mu ni noben spil delal,dokler ni zamenjal ramov,ampak ce ti openGL delajo,je problem verjetno v driverjih ali direct X-u.
Sm probal tudi z menjavo ramov (3 razlicne) ma je isto. DirectX sm nalozil popravek z Microsoft Update in se patch za igre kao da ce stekajo da nej bi ti popravlo. Bom pa poskusu se z kaksnimi starimi detonatorji. A vam tudi javlja da Detonatorji niso kompatibilni oziroma "overjeni" s strani microsofta?? Ker to napise tudi v dxdiag.
Sam se to, a je mozno da je krivo to da sm sformatiru disk v NTSF ?? Je mel kdo taksno situacijo ?
RejZoR ::
Naloži si najnovejše gonilnike za grafično,DirectX,za chipset (npr. VIA 4in1 ali pa SiS AGP ter IDE gonilniki...),pač klasčna rutina za odpravljanje napak. NTFS pa mislim da nebi smel delati problemov,saj mi z NTFS dela še lepše kot z FAT32,pa tudi manj napak je po disku.
Sej to sm ze naredu, sm dal Win XP z in brez SP1. Nc. Bom se 1x probu sformatirat na Fat32 pa driverje za graficno menjaval.
jakaklec ::
Soncek....
...jaz imam ABIT KT7a, 1.2 Ghz, 320 MB SDRAM, Geforce2 MX 400 in imam enak problem kot ti. Prav tako mi ko pridem v igre vrže ven ali pa mi ponovno resetira računalnik. Vzroka za te težave nisem dobil, bi bil pa zlo hvaležen če bi mi jih kdo rešil. Edina možnast, saj brez iger ne gre :), je. da sem presedlal na Win ME.
...jaz imam ABIT KT7a, 1.2 Ghz, 320 MB SDRAM, Geforce2 MX 400 in imam enak problem kot ti. Prav tako mi ko pridem v igre vrže ven ali pa mi ponovno resetira računalnik. Vzroka za te težave nisem dobil, bi bil pa zlo hvaležen če bi mi jih kdo rešil. Edina možnast, saj brez iger ne gre :), je. da sem presedlal na Win ME.
Wad@ ::
Če mata oba isto plato??? lohk je to krivo.
Jaz mam trenutno vse komponente podobne vama, le plata je od MSI-ja in dela kar pač mora.
Kaj pa če imata čudno verzijo XP-jov, sam mam tudi XP.
Jaz mam trenutno vse komponente podobne vama, le plata je od MSI-ja in dela kar pač mora.
Kaj pa če imata čudno verzijo XP-jov, sam mam tudi XP.
Nimam iste plate, pa tudi ram je DDr in geforce je Geforce 2 MX stara verzija. Tako da.. :) Nism se mel casa probat vsega nastetega tak oda bom porocal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | cod 2 direct x problemOddelek: Igre | 2793 (1773) | sandi17 |
» | GF4 Ti & zelo slabi rezultatiOddelek: Pomoč in nasveti | 1561 (1146) | Cuoresportivo |
» | GF2 MX ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 838 (733) | Vesoljc |
» | 23.11 DetonatorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1554 (1253) | SkyNet |
» | V-sync in Direct XOddelek: Zvok in slika | 1349 (1225) | TylerDurden |