Forum » Slo-Tech » Ne dobivam e-mailov za odgovorjene poste :(
Ne dobivam e-mailov za odgovorjene poste :(
bastadu ::
Zadnje čase (kakšen teden nazaj) po emailu ne dobivam več obvestil o odgovorjeni temi. Ko grem pa na teme zadnjih 24h, pa so teme odgovorjene, a emailov od nikoder... Pri pisanju posta imam obkljukano Ob odgovoru pošlji e-mail. A se to dogaja še komu?
- spremenilo: bastadu ()
Loki ::
Glede na to, da si pri Email.si, je cist mozn, da jih kej jebejo serverji (vsaj vcasih so jih).
I left my wallet in El Segundo
Serverji delajo čist OK, kakšen mesec nazaj pa so res full štekali. Zdaj vem, da delajo, ker ostalo pošto dobivam normalno na e-mail.si račun, bom pa vseeno probal spremeniti email naslov v profilu na SiOLovega... bom poročal.
SpiDEr8 ::
jest mam tut mail pr siolu pa ne dobivam sporočil ....
Fear Is Mind Killer! The Fear Has Come!
Evo, SpiDEr8, sedaj ko si mi odgovoril, nisem dobil nobenega maila
Primoz mi je rekel, da so imeli neke probleme s pošiljanjem pošte, upom da bo to kmalu popravljeno...
Primoz mi je rekel, da so imeli neke probleme s pošiljanjem pošte, upom da bo to kmalu popravljeno...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Večina emailov še vedno spamOddelek: Novice / Varnost | 4903 (3492) | Dragi |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17838 (14520) | the_unborn |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17164 (17164) | Bakunin |
» | Siol - Email - NavlakaOddelek: Omrežja in internet | 2372 (1953) | Sunna |
» | spam - koliko ga dobiteOddelek: Omrežja in internet | 2919 (2428) | Gandalfar |