» »

Hude krvavitve

Hude krvavitve

Yahoo News - Yahoo prinaša slabe novice. Intel, še vedno največji proizvajalec procesorjev na svetu, je v še hujših škripcih, kot smo bili vajeni dosedaj. Njegovo 77-odstotno zmanjšanje profita naj bi bilo odraz recesije svetovnega gospodarstva in posledični zmanjšani prodaji računalnikov. Prodaja se je takisto zmanjšala, natančneje za 25 odstotkov - iz 8,73 mrd dolarjev na 6.55 mrd zelencev. Intelov izgovor? "To ni nobena katastrofa, saj smo se držali analitičnih napovedi", pravi Drew Peck in dodaja, "da recesije še ni konec, saj so Intelu tudi v četrtem obdobju napovedane nadaljnje izgube". Nadejajmo se, da bodo te novice v prihodnosti le še redkost, saj se nam lahko drugače slabo piše...

11 komentarjev

_Mortal_ ::

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D>:D>:D>:D>:D>:D>:D>:D>:D>:DSej mu ne gre slabo:D

OldSkul ::

Sej AMD-ju gre tud slabo!

_Mortal_ ::

Jebi ga

wintermute ::

[:\]
NOVICA: Hude krvavitve

Če je ta novica resnična, potem gre Slo-Techu zelo slabo. Saj ne, da mu prej ne bi šlo slabo, ampak zdaj mu gre pa katastrofalno slabo.
Pravi namreč, da je kvaliteta novic v tretji četrtini leta upadla za 77%. Kar je OGROMNO! Razlogov na to je seveda ogromno. Vse od tega, da ljudje ne preberejo virov, ne uporabljajo več toliko anglesko-slovenskih slovarjev kot so jih prej do slabega vremena in seveda Pretorijanca. Kako se on vklopi v to sliko lahko le ugibate, ampak zagotovo je kriv za vse on...

Pa brez zamere.;)

Pretorijanec ::

Meni je dojadilo. Se ta tedn, pa da zvozimo Infos tko kt sm oblubu pol bom pa jst sou pa pa od ST-ja. Mism... ne da se mi več. Še takt k komi najdm čs, da napišm novico jo en totalno skritizira. Ni vredno. Torej folk: kmalu se me boste rešli in vam ne bo več treba bratm mojih idijotskih novic.

chucki ::

sam kritizirat znate gnoji!!! da bi pa kaj nardil pa nč!!! sam forum smetite!!!!!!>:D

_Mortal_ ::

Prosim ne oditi (joke)

||_^_|| ::

en kok eni bluzite ej...za znort..

wintermute ::

Whoa... take a chill pill, P. Zgornji komentar se nanasa le in zgolj na eno tvojo novico. Morda bi moral zraven pojasniti se koncept parafraziranja in dodati se 10 smajlijev, da bi bilo to bolj jasno.

Se pojasnilo. Moj "komentar" je bil posledica dejstva, da nehote navajas napacne informacije (kljub najverjetneje pravilnim informacijam v viru). To je bilo predvsem dobronamerno opozorilo tebi in bralcem, predvsem tistim ki so novico komentarali pred mano. in nic drugega.

Ce te en negativen komentar tako vrze s tira, da bos kar zapustil ST, potem imas verjetno tudi druge razloge. Vsi delamo napake, tako da... ne znort in keep on the good work.

Prepuscam ti zadnjo besedo.

Over and out.

cahahopie ::

Hey! Stay put! Da nikamo ne ideš brače!:D
Glede novice...
V današnjem svetu oblast ni dana od boga. Dandanes so na "prestolu" predsedniki, katerim pa mandat slej kot prej poteče. Dandanes... tudi ni več cehov, manufaktur in podobnih reči. Danes so podjetja s tekočimi trakovi, danes je konkurenca, danes so delniške družbe, kjer se oblast/vodstvo menja. Kjer podjetje ni v usodi posameznika ampak v oblasti kolektiva, ki ima oblast (generalni direktor, finančni direktor, itd..), katere določijo tisti, ki imajo največji delež delnic. Npr.. KRKA. Ste gledali odajo Intervju? Generalni direktor ne odloča kdo bo njegov naslednik, ampak delničarji!!

No... torej, če ste tole preskočili.
Hočem povedati, da slej kot prej se bo velikim: Microsoftu, Intelu, IBM in podobnim.... stolček zamajal.
Intel si je v večini kriv sam. To je pa slaba finančna politika/strategija. Pa tudi tole njihovo nabijanje Mhz oz. Ghzjev mi ni nič prav všeč.
O Intelu si mislim samo še tole:
Zakaj folk tako kupuje njihove CPU-uje?
Zato, ker imajo IME. Zato, ker imajo visoke Mhz-je (mi vemo zakaj tuki gre... zakaj 1,3 Athlon šije 1,5 P4, a navaden računalniški laik o tem nima pojma, zato si misli, čim več hercev tem bolje). Zato, ker na veliko oglašujejo. Zato, ker imajo morda še fajno pakungo. No ja... pa tud slabi niso tok.:D
Pa še nahajamo se v računalniški industriji, kjer novosti kar rijejo na tržišče. Torej tisti, ki odkrije kako novo tehnologijo mu gre precej dobro.

msmiha ::

Kaj se vsi spravljete na bogega Pertrojanca bodite veseli, da sploh kakšno novico napiše. Če vam pa ni všeč njegov slog pisanja mate pa zato link na katerem je napisano v drugačnem slogu


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Intel z nakupom Mobileya na trg avtonomnih vozil

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
215929 (5111) 7982884e
»

Finančna kriza na Kitajskem (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
12135835 (30260) GregiB
»

Prostitucija se šteje v BDP

Oddelek: Loža
61822 (1547) koyotee
»

Intelov dobiček se je podeseteril

Oddelek: Novice / Rezultati
394782 (3319) R O N I N

Več podobnih tem