Forum » Programska oprema » OpenOffice1.1.3
OpenOffice1.1.3
Clone ::
Pozdravljeni!
Iz same radovednosti sem preizkusil OpenOffice, zadeva se mi zdi kar vredu tako da sem ga obdržal in so zbrisal MS Office, imam pa eno vprašanje, a se da za to zadevo dobit kakšne template, kakor so naprimer v Microsoft Office-u, naprimer za kakšno ovojnico, ali pa kuverto,...
Zanima me še kakšen se vam zdi ta Office proti Microsoftovem, ste opazila da ima kaj manj/več?
L.p.
Iz same radovednosti sem preizkusil OpenOffice, zadeva se mi zdi kar vredu tako da sem ga obdržal in so zbrisal MS Office, imam pa eno vprašanje, a se da za to zadevo dobit kakšne template, kakor so naprimer v Microsoft Office-u, naprimer za kakšno ovojnico, ali pa kuverto,...
Zanima me še kakšen se vam zdi ta Office proti Microsoftovem, ste opazila da ima kaj manj/več?
L.p.
ql000 ::
Ja jaz poganjam OO.org na Suse 9.1 pa ne menjam za noben Microsoft Office 2003 al pa kaj podobnega!! Dosedaj je bila samo ena stvar v OO.org, da sem pogrešal: FFT algoritem v CALC-u. To je bila edina zadeva.
Kar se tiče templatov poglej pač na njhov page (malo podpiranja lenobce):
templates1
templates2
P.S.
mater sej jest se že en cajt rihtam, da si bi tud te template bolj pogledal, no evo prilike!!
Kar se tiče templatov poglej pač na njhov page (malo podpiranja lenobce):
templates1
templates2
P.S.
mater sej jest se že en cajt rihtam, da si bi tud te template bolj pogledal, no evo prilike!!
Clone ::
Takoj za tem ko sem napisal prejšnji post, sem šel pobrskat po strani in našel par template-ov.
Vredu zadeva he tole ni kaj! Sploh če pogledamo da je free!
Tnx & Lp
Vredu zadeva he tole ni kaj! Sploh če pogledamo da je free!
Tnx & Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšla zbirka odprtokodnega programja za Windows, OKNOOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4546 (2837) | roli |
» | ali obstaja kaksen free office kateri bi mel enak Ui kot Ms office oz zelo podoben miOddelek: Programska oprema | 3285 (2627) | para! |
» | Izšel Open Office Org 3.0 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 24549 (16087) | BlueRunner |
» | Linux in igreOddelek: Operacijski sistemi | 1317 (1033) | opeter |
» | Je OpenOffice.org za slovensko državno upravo predrag? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 41455 (32918) | jype |