» »

nov audio sistem

nov audio sistem

perci ::

Ker videvam en kup enih res zlo ugodnih akcij sem se odločil, da pred novim letom nekaj nabavim za v novo stanovanje.

Naj že na začetku povem, da nisem nek zahteven poslušalec, rad pa imam soliden stereo. Trenutno imam tale ojačevalec (žal nisem nikjer našel tehničnih podatkov, lahko pa povem, da ima 80+80W pri 4ohm 1kHz in 75+75W pri 8ohm 1kHz neprekinjene rms moči.

Zvočnike imam pa BOSE in sicer tele.

Ze zelo star sistem ampak meni zelo dobr špila - sej pravm da nism ful zahteven.

V glavnem, zdej bi pa rad eno poceni zadevo pa da kokr tolko špila. Sploh mi ni nujno, da je zadeva 5.1 (po svoje še raj stereo) ampak opažam, da so 5.1 zadevce cenejše.

Za 50k recimo dobim tannoyčke fx5.1 - (klikni), za 39k pa ta Sony receiver. Tko, da mam v bistvu dost soliden sistemčkek za 90k kar je malo več kot kakšni dražji Logitechi.

Zdej me pa zanima a je tole za musko totalen crap (se ne more primerjat s prejšnjim) al je zadovoljivo - sej bom tut filme gledal ampak večinoma bo pa muska - pri meni je muzka cel dan priključena.

Vem, da Sony ni neka dobra firma, ampak s prejšnjim sony feršterkerjem sem čist zadovoljen (razen tega, da je crknil senzor za daljinca) + 39k je res malo za ojačevalec.

Ljudi pomagajte.
  • zaklenil: CaqKa ()

mchaber ::

Veliko piše tukaj.

če bi jaz imel nick StepniVolk in ti kateregakoli drugega bi bla tema zaklenjena|O
.

Stepni Volk ::

Tema obstaja [Hi-Fi] - Oprema / naprave. Zaklepam.
O zvočnikih, je tule: [Hi-Fi] - O zvočnikih... sem 100% Bose fetišist ;) Glej 2 str. teme o zvočnikih.

mchaber - pred pravili smo vsi enaki.

Zgodovina sprememb…

CaqKa ::

splošni nasvet pravi da vrži denarnico na mizo..
kolkor je denarnica globoka preveri kaj ti trgovina ponuja.
nato poslušaj kaj ti trgovina ponuja..
nato vzemi tisto kar ti je najbolj všeč :)

pa še en dobro-namern nasvet: zaboga ne se zanašat na avdiofile :>

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Hi-Fi] - O zvočnikih (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Zvok in slika
1501190519 (55662) Janac
»

Katero zvočno in slušalke?

Oddelek: Kaj kupiti
402557 (1916) charlotte
»

[Hi-Fi] - Debata: Dobre slušalke ali dobri zvocniki? (strani: 1 2 3 )

10813119 (10702) Trancedeejay
»

woofer vs nizkotonec

164474 (4121) BluPhenix
»

[Hi-Fi] - Debata: CD vs. DVD predvajalnik (strani: 1 2 3 4 )

19514843 (11280) Trancedeejay

Več podobnih tem