Forum » Zvok in slika » Kiss DP 1000 - Filmi ne delajo.. zakaj!
Kiss DP 1000 - Filmi ne delajo.. zakaj!

dr.E ::
Pozdrav!
Imam problem, ker mi na KISS-u DP 1000 zdaj ne dela že kar vsaki tretji film.. tisti ki pa dela pa zelo pogosto trza, oziroma se zaustavlja in poganja, kot bi bil poškodovan cd-rom... Prilagam sliko z podatki o filmu Human Stain, ki mi dela na Yamadi in na PC-ju.... na KISSU pa mi izpiše samo naslov.... HUMAN StAIN.avi....
Ima kdo kakšna splošna navodila glede tega kaj na KISSU dela in kaj ne?
LP dr.E
Imam problem, ker mi na KISS-u DP 1000 zdaj ne dela že kar vsaki tretji film.. tisti ki pa dela pa zelo pogosto trza, oziroma se zaustavlja in poganja, kot bi bil poškodovan cd-rom... Prilagam sliko z podatki o filmu Human Stain, ki mi dela na Yamadi in na PC-ju.... na KISSU pa mi izpiše samo naslov.... HUMAN StAIN.avi....
Ima kdo kakšna splošna navodila glede tega kaj na KISSU dela in kaj ne?
LP dr.E
- zaklenil: CaqKa ()

CaqKa ::
tema že obstaja: [DivXviD] KISS predvajalniki
Stepni volk dodaja:
In v njej si že objavil enak problem. To si naredil že nekajkrat... ustvaril novo temo in identičen prispevek v pravi temi o KISS predvajalnikih... pazi kateri gumb pritiskaš!
Odgovori in Nova tema ni isto!
Stepni volk dodaja:
In v njej si že objavil enak problem. To si naredil že nekajkrat... ustvaril novo temo in identičen prispevek v pravi temi o KISS predvajalnikih... pazi kateri gumb pritiskaš!
Odgovori in Nova tema ni isto!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] KISS predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 86879 (19902) | tomko030 |
» | DVD z LAN ?Oddelek: Zvok in slika | 1406 (1265) | martinsm3 |
» | Nedosegljiv Šou-lj.siOddelek: Novice / Varnost | 3151 (1845) | snow |
» | KISS -> Arnes skriptaOddelek: Omrežja in internet | 1401 (1174) | Paramedic |
» | tezave z outlok exsppresomOddelek: Programska oprema | 1555 (1427) | Marjan |