Forum » Omrežja in internet » Mreža (LAN)
Mreža (LAN)
Mr_Petek ::
Lep pozdrav!
Mam en problem. Poveže se nas več v eno mrežo, vsi se vidimo v omrežju, vse dela ok in naenkrat ko kdo hoče kaj dol z moje kište spipat mu napiše da nima dovoljenja. Enkrat sem že imel ta problem na lanparty-u, pa mi je en to rešo na tak način, da je šo v neki meni (zgledalo je kot raziskovalec al pa register) pa mi je samo vklopil gosta (guest), samo sn že pozabo kako se tja not pride. A zna mogoče kdo, kako se pride v ta meni????
Hvala
Mitja
Mam en problem. Poveže se nas več v eno mrežo, vsi se vidimo v omrežju, vse dela ok in naenkrat ko kdo hoče kaj dol z moje kište spipat mu napiše da nima dovoljenja. Enkrat sem že imel ta problem na lanparty-u, pa mi je en to rešo na tak način, da je šo v neki meni (zgledalo je kot raziskovalec al pa register) pa mi je samo vklopil gosta (guest), samo sn že pozabo kako se tja not pride. A zna mogoče kdo, kako se pride v ta meni????
Hvala
Mitja
Mr. Petek
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] KISS predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 86414 (19437) | tomko030 |
» | Nakup osebnega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2148 (1527) | Meizu |
» | Mobitelova nova storitev - SMS zgrešeni klic (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 13208 (9368) | StratOS |
» | Gigabyte GA-7NNXP problem pomoč!Oddelek: Strojna oprema | 1191 (1002) | Poldy |
» | Obletnica pristanka na Luni in še česa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7780 (5955) | MrStein |