Forum » Programska oprema » share DVD pekača - kako
share DVD pekača - kako
sash ::
Zanima me na kak način je možno šerati DVD pekača čez lokalno omrežje ?
Zadeva je takšna, da bi imel na eni mašini šeran DVD pekaš, na katerega bi lahko snemal iz vseh računalnikov iz omrežja tako da bi recimo v nekem programu za pečenje (ala Nero) izbral ta pekač in nato snemal na njega kakor, da bi ga imel v svojem računalu. Poskušal sem z NeroNET, vendar zadeva ne podpira pečenja DVD ploščkov, ampak samo CD
Vsaj predlog dobrodošel
Zadeva je takšna, da bi imel na eni mašini šeran DVD pekaš, na katerega bi lahko snemal iz vseh računalnikov iz omrežja tako da bi recimo v nekem programu za pečenje (ala Nero) izbral ta pekač in nato snemal na njega kakor, da bi ga imel v svojem računalu. Poskušal sem z NeroNET, vendar zadeva ne podpira pečenja DVD ploščkov, ampak samo CD
Vsaj predlog dobrodošel
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Klemenn ::
no, da nadaljujem problem
tale neronet zdj podpira dvdje...pa, sm to use lepo skonfigurirau, ampak stvar ne dela
prijavim se lepo, vidim dvdrw...itd
lepo prenese datoteke iz mojega compa na un comp k ma dvdrw (caching files) pol pa napiše da je burn process failed
?!?
tale neronet zdj podpira dvdje...pa, sm to use lepo skonfigurirau, ampak stvar ne dela
prijavim se lepo, vidim dvdrw...itd
lepo prenese datoteke iz mojega compa na un comp k ma dvdrw (caching files) pol pa napiše da je burn process failed
?!?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Philips 1640P in BenQ 1620 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 28099 (13050) | e-marko |
» | Omejitev hitrosti pri peki CDOddelek: Pomoč in nasveti | 3026 (3026) | Dr_M |
» | Kako posneti 750 mb na 800 mb cd-r???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2524 (2180) | 5er--> |
» | NEC ND-3540A problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2386 (1677) | dean444 |
» | zakaj ne bere dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2079 (1826) | kriko1 |