» »

Problem in stalacije winXP

Problem in stalacije winXP

Trancedeejay ::

HI
Ze 2 dni se ubadam z instaliranjem win XP. Formatiral sem ze disk in potem ko se win instalirajo se enkrat pojavi error, ki pravi insert CD labeled Win XP+Service Pack 1....kao en sys fajl not found, spodaj pa je d:\i386 (to mi je cudno da je d: in c:) in potem dam recimo CD ki ima ta label in se vedno ne dela. Potem ko zadevo skenslam s tezavo nalozi win, vendar Service Pack 2 ne morem nalozit, ze takoj so eni virusi, bugi. Nalagal sem jih ze ene 8krat, dvakrat je napisalo da je raje nehal da ne bi prislo do okvare PC-ja. Potem sem scekiral s hitachijevim drive fitnessom pa je vse ok. Sem probal se enkrat, delalo je veliko hitreje a na koncu ga je spet zacel srat. v lavasoftovem ad wareu mi vedno najde hroce z obmocja hkey local al nekej tazga.
Ne vem vec kaj nej naredim. Kako bi popolnoma formatiral disk saj ga ta dva nacina ocitno ne.
Have a nice Day

Matt
(bi prosil, ce ima kdo kaksno idejo naj cimprej odgovori)
Music is the key

BBB ::

Poskusi inštalacijo izvesti brez priklopa na internet. SP1 sicer zamaši nekatere luknje, mrčes pa vseeno lahko pride skozi. Dokler nimaš vseh popravkov, se ti mrčes enostavno naseli v tvoj brlog. Zato nainštaliraj firewall še preden se podaš na internet (za prvo silo lahko uporabiš tudi tistega, ki pride z windowsi). Potem si naloži popravke. Problem bo verjetno rešen (lahko si naložiš tudi SP2, vendar je to stvar tvoje presoje).

Druga možnost je, da imaš okužen "originalen" CD, kar pa je skoraj neverjetno. Le kje, za vraga, bi takega sploh dobil? V štacuni ne, prav tako pa je majhna verjetnost, če gre za freewarez (iz komunistične miselnosti distributerjev "prostega" programja, kjer vsak prispeva skupnosti, kolikor more in jemlje kolikor rabi, večinoma ne gre pričakovati pretirane podlosti).


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
9614759 (8726) solatko
»

AGP onemogočen - asrock dual939 (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
784629 (3700) Veron
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49247092 (20769) R33D3M33R
»

WD 160GB disk in inštalacija winXP

Oddelek: Operacijski sistemi
211391 (1052) pia
»

PROSIM ZA POMOČ - NIKAKOR NE MOREM INŠTALIRATI DRIVERJEV

Oddelek: Pomoč in nasveti
251439 (1178) MaD_Mavr0

Več podobnih tem