Forum » Zvok in slika » bs-player codec
bs-player codec
crazyatos ::
Ali mogoče veste če se da dobiti codece za bs player in če se da če lahko dobim link?
thnx
thnx
crazyatos
Igor0 ::
Bom kar tukaj nadaljeval.
Torej BS player V1.02.812, deluje sicer vse razen WMA in WMV filov. Pred formatom diska so delovali, WMP jih predvaja. Kaj sem narobe nastavil pri BS playerju?
Lp Igor
Torej BS player V1.02.812, deluje sicer vse razen WMA in WMV filov. Pred formatom diska so delovali, WMP jih predvaja. Kaj sem narobe nastavil pri BS playerju?
Lp Igor
LP Igor
Slowenc ::
Poglej če imaš pod Možnosti / Nastavitve / Splošno / Vrste datotek kljukico pred tema dvema formatoma.
Skiny gate.
Igor0 ::
Ja, tako je. Imam naložen WMP, pa nimam nič odkljukano, odkljukam po potrebi (zelo redko), ko pač rabim player za kakšen čuden file. Enako je pri WinAmpu, kjer je odkljukana opcija audio fajli, brez wma. Pri BS playerju pa je odkljukano vse. Ker pa je pri enaki nastavitvi, in pri enakih instaliranih kodekih (AC3filter in fddshow), z enakimi (predvidevam) opcijami konfiguracije, mi pač nič več ni jasno.
LP Igor
Jakka ::
Kodeki za sliko in zvok so univerzalni in jih uporabljajo vsi programi, ki predvajajo recimo filme. Tako da ne obstajajo kodeki recimo samo za BSplayer. Ti pa potrebuješ divx kodek, xvid kodek in ac3 kodek. Če pa kakšen film potrebuje kakšen bolj eksotičen kodek pa stvar naložiš po potrebi.
xvid
divx
ac3
xvid
divx
ac3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59424 (14572) | BaRtMaN |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17449 (10334) | GrimReaper |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12681 (10536) | Jst |
» | codeciOddelek: Programska oprema | 1695 (1617) | bdx |
» | Pomoč pri izbiri kodekaOddelek: Zvok in slika | 1874 (1579) | jos69 |