Forum » Zvok in slika » aktivni subwoofer - potrebujem še ojačevalec ali ne?
aktivni subwoofer - potrebujem še ojačevalec ali ne?
hippopotamus ::
Kupujem 5.1 sistem zvočnikov z aktivnim subfoorejem in dvd player yamada, zanima pa me ali potrebujem poleg tega še ojačevalec (receiver)ali ne? Nameravam kupiti pioneer zvočnike v cenovnem razredu do 80.000 SIT. Kakšno kakovost zvoka lahko pričakujem v omenjeni kombinaciji (zvočniki + yamada)
Hvala
Lp, Hippo
Hvala
Lp, Hippo
Reso ::
Če kupuješ zvočnike za hifi potem rabiš ojačevalec za 5 zvočnikov in neojačan izhod za subwoofer.
Računalniški 5.1 sistemi pa imajo ponavadi že v subwooferju ojačevalec za ostale zvočnike. Naprimer takile zvočniki imajo v subwooferju vgrajen ojačevalec.
Računalniški 5.1 sistemi pa imajo ponavadi že v subwooferju ojačevalec za ostale zvočnike. Naprimer takile zvočniki imajo v subwooferju vgrajen ojačevalec.
zlabo ::
Kot je že rekel Reso: da, rabiš receiver.
Je pa to jeba ker boš še za to ene 100jurjev odštel
LP, zlabo
Je pa to jeba ker boš še za to ene 100jurjev odštel
LP, zlabo
hippopotamus ::
Aha, potem ta varianta odpade... Potem pa najbolje, da kupim en poceni home cinema pa še yamado zraven...
Hvala za pojasnila.
Lp, Hippo
Hvala za pojasnila.
Lp, Hippo
iration ::
Za surround receiver ti ni treba dat ravno 100 čukov, po moje bi bil že s kako ta švohno Yamaho za 55.000 (pri nas, v tujini odštej še kakih 20%) popolnoma zadovoljen.
Yamaha RX-V350
Yamaha RX-V350
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava zvočnikov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 14040 (2177) | gorilla |
» | problem povezava zvočne kartice z ojačevalcemOddelek: Pomoč in nasveti | 1472 (1357) | St235 |
» | Zvočniki - nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22540 (21656) | zavajon |
» | [Hi-Fi] - Hišni kino sistemi 3.1, 5.1, 7.1... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 34654 (17425) | josko674 |
» | hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 2697 (2304) | DenIIs |