Forum » Zvok in slika » Genius home teatre problem
Genius home teatre problem
HIP_HOP ::
Prejšni teden sem nabavil genius sw 5. 1 home teatre drugače pa imam zelo slabo zvočno q-tec 5. 1, bila je cca. 2500 sit.
S pomočjo brskanja po slo techu sem uspel nastaviti da mi špilajo vsi zvočniki v winampu,
Ampak ko dam bolj naglas mi začne center zabijati in zelo hrešči. To je mal čez polovico glasnosti. Ko gledam filme ni pa nobenega problema. Drgač pa je bass nad pričakovanji.
In tudi v windowsih ko je zraven zvočne program da lahk daš sprednji ali zadnji
zvočnik naglas, center in subwoofer sploh nemorš tam spreminjat kljub temu da je možnost.
Ali bi se dal kje dobit kak program, ali so zvočniki tak slabi
ali pa zvočna.
Lp
S pomočjo brskanja po slo techu sem uspel nastaviti da mi špilajo vsi zvočniki v winampu,
Ampak ko dam bolj naglas mi začne center zabijati in zelo hrešči. To je mal čez polovico glasnosti. Ko gledam filme ni pa nobenega problema. Drgač pa je bass nad pričakovanji.
In tudi v windowsih ko je zraven zvočne program da lahk daš sprednji ali zadnji
zvočnik naglas, center in subwoofer sploh nemorš tam spreminjat kljub temu da je možnost.
Ali bi se dal kje dobit kak program, ali so zvočniki tak slabi
ali pa zvočna.
Lp
- polepsal: CaqKa ()
ethelred ::
hm... Sicer mam sam te zvočnike, pa nimam pripomb.
Sumim pa, da je problem v zvočni kartici, možno tudi v driverjih.
Ti hrešči tudi če kaj drugega priklopiš na zvočnike?
Sumim pa, da je problem v zvočni kartici, možno tudi v driverjih.
Ti hrešči tudi če kaj drugega priklopiš na zvočnike?
forplan ::
tudi jaz sem nabavu te zvocnike in mi delajo super z zvocno Creative Audigy 2
da se strinjam
HIP_HOP ::
zadnč sm kupo zvočno creative live! 5.1 digital. in morem rect da zdaj zvočniki igrajo v nulo. nič več ne hrašči in sem zelo zaadovoljen z njimi. thx za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 49868 (18362) | Matej_K |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16641 (10580) | FlamE#7 |
» | Logitech Z-680Oddelek: Zvok in slika | 2842 (1572) | glinik |
⊘ | Logitech Z-560 29,9k sit (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4536 (3308) | OwcA |
» | Problem z zvočno kartico creativeOddelek: Zvok in slika | 871 (749) | _jackson_ |