Forum » Pomoč in nasveti » pregrevanje in izklapljanje
pregrevanje in izklapljanje
mr.g ::
mam problem z prenosnikom
procesor se mi pregreva cim ga obremenim buf izklop pol ga lahko pa spet prikloopim in dela k da ga prevec obremenim vcasih mi dela normalno muska+film +emule+internet brez tezav vse ok
vcasih pa samo internet pa puf je ze ugasnjen
Tip procesorja Mobile Intel Celeron II, 900 MHz (9 x 100)Polje
Ime procesorja Celeron III, Coppermine Lite, Coppermine-128
Ime osnovne plošèe KAPOK Intel 440BX/ZX
upam da je dovol podatkov
a je kaksna resitev prosim ce mi lahko napisete ali ce je treba zamenjati procesor kaj lahko dam noter???
procesor se mi pregreva cim ga obremenim buf izklop pol ga lahko pa spet prikloopim in dela k da ga prevec obremenim vcasih mi dela normalno muska+film +emule+internet brez tezav vse ok
vcasih pa samo internet pa puf je ze ugasnjen
Tip procesorja Mobile Intel Celeron II, 900 MHz (9 x 100)Polje
Ime procesorja Celeron III, Coppermine Lite, Coppermine-128
Ime osnovne plošèe KAPOK Intel 440BX/ZX
upam da je dovol podatkov
a je kaksna resitev prosim ce mi lahko napisete ali ce je treba zamenjati procesor kaj lahko dam noter???
TribesMan ::
Poglej kaj je z ventilatorjem... razdri zadevo ter poglej ce je kaj fajn zaprasen, ali ce sploh se dela... lahko da je tudi samo slab stik med cpujem in hladilnikom... namazi z pasto...
CPUja nima smisla menjat, ker je problem 100% v hlajenju.
LP
TribesMan
CPUja nima smisla menjat, ker je problem 100% v hlajenju.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pentium 4 ali athlon64 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4917 (3918) | Jan987 |
» | Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 11493 (7831) | Spajky |
» | Naviti celerona 1000 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3982 (3311) | Pyr0Beast |
» | Kakšno temparaturo ima vaš procesor? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8097 (5887) | the_unborn |
» | Lamer rab pumoc!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1819 (1577) | luni |