Forum » Pomoč in nasveti » Avtomatsko ugasanje racunalnika
Avtomatsko ugasanje racunalnika
dem3 ::
Imam sledec problem. Instaliral sem windowse XP s SP2, in sedaj ko dam izklopi racunalnik se mi racunalnik ne izklopi samodejno sam pac pa pise da lahko zdaj varno izklopim racunalnik, in moram tiscati gumb za izklop nekaj sekund da se ugasne. Aja pa se to ko se mi izpise da lahko varno izkopim rac. se mi diski ze ugasnejo, laufa samo se neko hlajenje al kaj ze, v glavnem nekaj brni se noter, sam ne diski. No upam da kapirate, kaj hocem rect.
Cudno se mi zdi samo zato, ker prej sem tut mel nalozene windowse XP sam s SP1 pa se mi je normalno izklapljal, s tem da sem tut pri SP1 imel ze enkrat podoben problem, ko sem jih jest instaliral se sem ga tut mogel na roke izklapljat, ko pa ga je enkrat odnesel oce na servis ker je blo nekaj narobe in so tam nalozili iste windowse ravno tako s SP1 pa se je normalno izklapljal sam, tako da ne vem kaj naredim narobe ali je potrebno kaj spremenit kje kaj, da bi se samodejno izklaplal??
Cudno se mi zdi samo zato, ker prej sem tut mel nalozene windowse XP sam s SP1 pa se mi je normalno izklapljal, s tem da sem tut pri SP1 imel ze enkrat podoben problem, ko sem jih jest instaliral se sem ga tut mogel na roke izklapljat, ko pa ga je enkrat odnesel oce na servis ker je blo nekaj narobe in so tam nalozili iste windowse ravno tako s SP1 pa se je normalno izklapljal sam, tako da ne vem kaj naredim narobe ali je potrebno kaj spremenit kje kaj, da bi se samodejno izklaplal??
Jeebs ::
Imaš gor najnovejše gonilnike za vse naprave in tako dalje?
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB in BIOS vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 838 (702) | BorutK-73 |
» | Izšel prvi servisni paket za Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24409 (20662) | jest10 |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267050 (66642) | Seljak |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47345 (21022) | R33D3M33R |
» | Izsklop Windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 1128 (1062) | kurnik |