Forum » Programska oprema » črno-belo printanje v powerpointu
črno-belo printanje v powerpointu
pingec ::
Torej rad bi sprintal tele slajde na primer. Ker imam takih slajdov še veliko, bi rad stvar printal v črno-belem načinu.Našel sem v print setupu nastavitev pure black and white print, vendar mi v tem primeru ne sprita tistih formul ki so napisane.
Zdej me pa zanima: Zakaj ne printa formul in kako popravim, da mi jih bo?
Aja, pa predstavitev ni bila narjena v mojem powerpointu.
LP
Zdej me pa zanima: Zakaj ne printa formul in kako popravim, da mi jih bo?
Aja, pa predstavitev ni bila narjena v mojem powerpointu.
LP
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
ToniT ::
Formule ti v bistvu printa, vendar v beli barvi. PPT tekst pretvori v črno, formule pa so narejene v MS Equation-u in vstavljene v slide in jih pusti pri miru. Ena od rešitev je zamenjava barve v enačbah (ni lepa, vendar druge trenutno ne poznam).
Gnilo vse skupi :/ Kako pa bi označil vse formule ker tega je 100 strani, sem probal s tipko ctrl pa noče, kako bi torej izbral vse formule in jih spremenu vse naenkrat, aja pa tudi barvo formul mi ni ratalo še spremenit, samo ozadje mi je ratalo nardit tako, ki ga sprinta.
LP
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pingec ()
Na lasercu SO problemi, če printa "barvno" so slide tezko berljivi ker je vse sivo, če printa black&white pa spet ne piše formul :/ No ja sej zdej sem ročno popravu ene 50 formul...
Nona ::
Kaj pa če bi printal izročke oz. handoutse? Tam lahko izbereš, koliko jih želiš na enem listu, tiska pa črno belo.
Pod tiskanje izberei namesto diapozitivov izročke oz. handoutse po angl.
Pod tiskanje izberei namesto diapozitivov izročke oz. handoutse po angl.
Nop, sej sm probal tud to, v bistvu je to zlo podobno kot pure B&W sliajd sam da lahk več na en list, formule pa mi še vedno bele printa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoč v excelu (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 9059 (3388) | omni-vor |
» | Kateri laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 5023 (4378) | dolenska |
» | Epson preganja proizvajalce kompatibilnih kartuš (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 7729 (6516) | CaqKa |
» | Primerjava DeskJet in LaserJet tiskalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 3007 (2880) | Yohan del Sud |
» | Zakaj je Microsoft Office boljši kot OpenOffice.org (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 9143 (9143) | WhiteAngel |