Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj mi program Overnet, noče shranjevati datotek v željeno mapo???
Zakaj mi program Overnet, noče shranjevati datotek v željeno mapo???
sbrezo1 ::
Prosim pomagajte mi!!!
Res ne vem zakaj imam toliko smole s temi download programi, routerji in podobno. Danes se mi je pojavil no v problem in to ta da mi OVERNET sploh več ne shranjuje dospelih filov v mapo, katero sem namenil prav temu. Downloadam 2 cdja filma Bournova Premoč
The.Bourne.Supremacy.2004.DVDRip.XviD-BRUTUS.CD1.ShareConnector.avi
The.Bourne.Supremacy.2004.DVDRip.XviD-BRUTUS.CD2.ShareConnector.avi.
Prostora na disku C: sem imel še 500 mb do konca prvega cdja pa je bilo še 5mb. In ko se file naloži ga sploh ne da v incoming mapo, kamor je navadno shranjevalo ostale filme
Moja temp mapa je C:\Program Files\Overnet\temp
Moja incoming mapa pa je D:\OvernetMovies\incoming. Res do sedaj mi je vse normalno delalo sedaj pa, čeprav mi v statistiki napiše da je ta file uspešno naložen, ne more shraniti v želeno mesto. Še zmeraj je v mapi C:\Program Files\Overnet\temp in ima ime 1.1.part fileova kapaciteta pa je 699MB.
Prostora imam tako na disku C: kot na disku D: dovolj!
Prosim pomagajte mislim da sem navedel vse informacije!
Res ne vem zakaj imam toliko smole s temi download programi, routerji in podobno. Danes se mi je pojavil no v problem in to ta da mi OVERNET sploh več ne shranjuje dospelih filov v mapo, katero sem namenil prav temu. Downloadam 2 cdja filma Bournova Premoč
The.Bourne.Supremacy.2004.DVDRip.XviD-BRUTUS.CD1.ShareConnector.avi
The.Bourne.Supremacy.2004.DVDRip.XviD-BRUTUS.CD2.ShareConnector.avi.
Prostora na disku C: sem imel še 500 mb do konca prvega cdja pa je bilo še 5mb. In ko se file naloži ga sploh ne da v incoming mapo, kamor je navadno shranjevalo ostale filme
Moja temp mapa je C:\Program Files\Overnet\temp
Moja incoming mapa pa je D:\OvernetMovies\incoming. Res do sedaj mi je vse normalno delalo sedaj pa, čeprav mi v statistiki napiše da je ta file uspešno naložen, ne more shraniti v želeno mesto. Še zmeraj je v mapi C:\Program Files\Overnet\temp in ima ime 1.1.part fileova kapaciteta pa je 699MB.
Prostora imam tako na disku C: kot na disku D: dovolj!
Prosim pomagajte mislim da sem navedel vse informacije!
Ljubo doma kdor ga ima
sbrezo1 ::
No sedajle še ena novica! Ta file sem poskušal odpret in mi je anpisal v katerem programu ga želim odpreti, sem dal BSplayer in mi ga je normalno pdprlo, vse normalno dela!
A ne želim imeti *.PART ampak bi rad imeu normalen *AVI film!
A ne želim imeti *.PART ampak bi rad imeu normalen *AVI film!
Ljubo doma kdor ga ima
MadMax ::
Pa ti ga je tako težko preimenovat iz *.part v *.avi ?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426058 (9342) | Freakylion |
» | kateri format...Oddelek: Pomoč in nasveti | 4520 (4450) | Izi |
» | Ne morem aktivirati podnapisov :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1392 (1316) | AlesCretnik |
» | Optimalne nastavitve za eDonkey (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5061 (3587) | Mr.B |
» | Edonkey2000 POMOČ ker znoritis dobivam!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1119 (853) | zile |