Forum » Omrežja in internet » problemi z mrežo
problemi z mrežo
mcrastur ::
hej!
probleme z mrežo mam cist na vsakem lanu
nastimam vse tako kot je treba(pogledam tud ostalim kako majo)in mogoce vidm kaksn comp v celi mreži. Z nekaterih lahko vlečm dol ,eni mi pa javlajo na nimam dovoljenja za dostop u tist comp.Zdej me zanima ce moram na tistem comp-u kaj nastimat pa kaj sploh treba al je pri men kaj krivo?Spet nekateri lahko pridejo u moj comp , nekater pa ne. Drugi problem je da tud ce vidm tiste compe v mreži pa se spraumo spilat neki jst ne bom vidu serverja pa da si bog Kabel zamenu, tud drug switch uporabu.....
Ugotovu sem da ce sformatiram na lanu comp da pol bo delalo....sam men se res to ne da vsakic delat
LP
probleme z mrežo mam cist na vsakem lanu
nastimam vse tako kot je treba(pogledam tud ostalim kako majo)in mogoce vidm kaksn comp v celi mreži. Z nekaterih lahko vlečm dol ,eni mi pa javlajo na nimam dovoljenja za dostop u tist comp.Zdej me zanima ce moram na tistem comp-u kaj nastimat pa kaj sploh treba al je pri men kaj krivo?Spet nekateri lahko pridejo u moj comp , nekater pa ne. Drugi problem je da tud ce vidm tiste compe v mreži pa se spraumo spilat neki jst ne bom vidu serverja pa da si bog Kabel zamenu, tud drug switch uporabu.....
Ugotovu sem da ce sformatiram na lanu comp da pol bo delalo....sam men se res to ne da vsakic delat
LP
overlord_tm ::
pr uni tadrugih je vrjetn narobe.
ceprov mreza men kdaj dela kdaj mi pa napise enak k teb
lahko da majo uni nastavln da dovoljo sam določenim računalnikom deljenje datotek.
ceprov mreza men kdaj dela kdaj mi pa napise enak k teb
lahko da majo uni nastavln da dovoljo sam določenim računalnikom deljenje datotek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 567801 (4630) | c23po |
» | Prijave na NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte so odprte (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NEST | 7748 (4835) | Road Runner |
» | WinXp share internet-obupOddelek: Omrežja in internet | 2099 (1585) | boštjan |
» | DFI Infinity že pri nas? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3792 (2787) | Tilen |
» | Slo-tech Lan (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Slo-Tech | 21684 (14583) | Gandalfar |