Forum » Zvok in slika » Hud problem
Hud problem
Tommekk ::
Mam pc... V njega pa nabasano abit nf7-s 2 diska v raidu striping 1, 5gb rama 3000xp+ bartona in zvočno audigy 2 zs
kje je moj problem
na diskih mam muziko ko se glasba predvaja in nekaj kliknem mi v zvočnikih predvaja šum diskov... Nadležno hreščanje... A ma kdo kako idejo kaj naj naredim?
Drajverji so vsi up to date in tudi bios na plati...
Potem pa je še problem pinnacle tv pro... Ker mi je delal točno 4dni potem pa začel ven metat da ma napako drugače pa nisem nič spreminjal softwersko niti hardwersko... Sp1 in sp2 sta pa bila že gor in je kartica delala... Potem pa naenkrat več ne...
Please people hellp!
kje je moj problem
na diskih mam muziko ko se glasba predvaja in nekaj kliknem mi v zvočnikih predvaja šum diskov... Nadležno hreščanje... A ma kdo kako idejo kaj naj naredim?
Drajverji so vsi up to date in tudi bios na plati...
Potem pa je še problem pinnacle tv pro... Ker mi je delal točno 4dni potem pa začel ven metat da ma napako drugače pa nisem nič spreminjal softwersko niti hardwersko... Sp1 in sp2 sta pa bila že gor in je kartica delala... Potem pa naenkrat več ne...
Please people hellp!
sam da glava cela....
- polepsal: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wd TV Live (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Zvok in slika | 213779 (57242) | scipascapa |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39571 (11620) | JanezC |
» | BluRay image na Samsung TVOddelek: Zvok in slika | 3769 (3219) | jest10 |
» | Pomoč oz. nekaj vprašanje če mi bo kdo znal odgovorit na njihOddelek: Pomoč in nasveti | 875 (825) | Daedalus |
» | tezave s pekacem liteonOddelek: Pomoč in nasveti | 1446 (1041) | jurre |